Autobedrijf Haarhuis Kruse Groep Timmerfabriek Hilberink  
|   Home  |   Nieuws  |   Info  |   Teams  |   Competitie  |   Sponsoren  |   Foto's  |   Gastenboek  |   Links  |  
 
 

Welkom op de site van H.V. Stevo te Geesteren


Oliebollenactie

Net zoals andere jaren gaan we ook dit jaar weer oliebollen verkopen bij bakkerij ‘De Kraai’. Daarbij kunnen we de hulp van de leden weer goed gebruiken op 31 december 2014.

Alle seniorenteams hebben een mail gehad met daarin een indeling per team. Zit je niet in een seniorenteam, maar vind je het wel leuk om te helpen, geef je dan op door een mail te sturen naar activiteitenstevo@hotmail.com.

Hopelijk zien we jullie allemaal op woensdag 31 december 2014! (ofwel om te helpen, ofwel om heerlijke oliebollen te kopen!). We verkopen van 7.30 uur tot ongeveer 14.00 uur.

Groetjes ‘Activiteitencommissie HV Stevo’


Wedstrijdfoto's Stevo B3 vs. B1

Klik hier voor de foto's en hier voor het verslag van de enerverende clash tussen Stevo B3 en Stevo B1. Deze strijd tussen 2 topteams eindigde onbeslist in 19-19.Wedstrijdverslag en foto's Dames 1

Klik hier voor een verslag van het gelijkspel van Stevo Dames 1 tegen Zenderen Vooruit Dames 1 en klik hier voor de foto's.

Uitslagen

Team Thuis Uit Thuis Uit
Senioren Stevo DS1 Zenderen Vooruit DS1 24 24
Senioren Stevo DS2 Zenderen Vooruit DS2 24 18
Senioren Stevo DS3 Combinatie '64 DS3 10 23
Senioren Stevo REC1 Bentelo REC2 12 11
B-Jeugd Stevo B2 Olympia HGL B2 16 13
B-Jeugd Stevo B3 Stevo B1 19 19
C-Jeugd DSVD C1 Stevo C1 15 10
D-Jeugd Stevo D1 Stevo D2 12 5
D-Jeugd Stevo D3 Dynamiek D1 2 11
D-Jeugd Stevo D4 Avanti - Wilskracht D2 3 15
F-Jeugd DSVD F1 Stevo F1 16 15


Vechtdal toernooi Dalfsen

Binnenkort gaat een groot deel van onze jeugd naar een handbaltoernooi in Dalfsen. Klik hier voor het speelschema.

Edwin Rohof nieuw bestuurslid

Zoals tijdens de jaarvergadering reeds medegedeeld was het bestuur van Handbalvereniging Stevo niet voltallig. Het bestuur gaf er de voorkeur aan om zelf op zoek te gaan naar het zevende bestuurslid.

Na de maandelijkse vergadering van maandag 8 december is het zevende bestuurslid ingewijd. Het gaat om de Vriezenvener Edwin Rohof. Jawel de man van Jolande. Na eerst een bestuursvergadering mee te hebben gemaakt heeft Edwin besloten om deel uit te gaan maken van ons HV Stevo bestuur. In eerste instantie gaat hij als algemeen bestuurslid fungeren om te kijken hoe de vereniging functioneert.

Hij heeft uitgesproken onze mooie vereniging graag bestuurlijk te ondersteunen. We zijn uiterst content met zijn toezegging, omdat we dan weer op volle oorlogssterkte zijn en hij bestuurlijk behoorlijk wat ervaring mee brengt. Door middel van een ferme handdruk hebben Edwin en de voorzitter van HV Stevo benadrukt dat het goed aan voelt en hij van harte welkom is!Welp van de week

Dit weekend was Imme Veldscholte onze trotse welp v/d week. Klik hier om te lezen en zien wie Imme is.


Sinterklaasweekend geslaagd met dank aan HV Stevo!

Sinterklaas heeft vorig weekend met veel plezier weer menig kind blij gemaakt! Klik hier voor een verslag van de bezoekjes die hij bracht in Geesteren en omstreken.


(Hoofd)sponsor Ronnie Hilberink prins carnaval!


Op zaterdag 8 november ’14 was de bekendmaking van de nieuwe prins van de carnavalsvereniging de Papsleef’n in zaal Kottink. Zeer verrassend voor Handbalvereniging Stevo, want de nieuwe prins bleek één van hun hoofdsponsors (Ronnie Hilberink van het gelijknamige Hilberink Timmerbedrijf) te zijn.

Het was dan ook vanzelfsprekend dat ze na de uitwedstrijd tegen R.S.C. even aanwezig waren om hem te feliciteren en hem een fantastische en gezellige carnavalstijd te wensen. Op de foto van Clemens Brughuis ziet u de enthousiaste dames van HV Stevo met Prins Ronnie, adjudant Erwin en hun echtgenotes. Klik hier voor wat overige foto's v/d feestelijkheden.
Handbalclinic

Recentelijk werd een handbalclinic voor de jeugd verzorgd. Klik hier voor de foto's.


Handbal op wielen!

Onlangs hebben de dames van Stevo 1 en 2 een wedstrijd gespeeld tegen de rolstoelhandballers van C.S.V. uit Castricum en omstreken. Zij kwamen naar Sporthal de Ransuil in Geesteren om de kick-off te geven van hun tour door Nederland. Doel van de tour is om de rolstoelhandbal in Nederland te promoten. Voor deze tour stond een wedstrijd tegen de dames van het eerste en tweede team van HV Stevo op het programma.

Al met al een bijzondere, leerzame en bovenal leuke ervaring! Klik hier voor een verslag en hier voor de foto's.


Promotiefilm HV Stevo:


 
 
 
 
 
 
 
 
Informatie delen:
  Webhosting by BROSIS IT diensten b.v. Site to Edit CMS systeem