Autobedrijf Haarhuis Kruse Groep Timmerfabriek Hilberink  
|   Home  |   Nieuws  |   Info  |   Teams  |   Competitie  |   Sponsoren  |   Foto's  |   Gastenboek  |   Links  |  
 
 

Welkom op de site van H.V. Stevo te Geesteren

 
O&O actie sportschoenen!
 
Onze sponsor O&O Sports heeft als sport speciaalzaak een leuke actie met sportschoenen gemaakt samen met Asics en Mizuno. Er wordt van alle clubs bij gehouden voor welk bedrag er is verkocht, O&O Sports zal vervolgens in overleg met de club een bepaald percentage gaan sponsoren. Zo wordt een win win situatie gecreŽerd en heeft uiteindelijk iedereen er voordeel bij. Er kan zowel in Wierden als in Vriezenveen gepast worden van 7 t\m 26 juli. Klik hier voor meer info over de actie en klik hier voor diverse schoenen die verkrijgbaar zijn.

Dus steun onze sponsor en daarmee ook meteen je eigen club!


 
Laatste training seizoen 2013-2014
 
Onlangs sloten de D3, E1 en F1 hun laatste training van het seizoen af met een fanatiek potje handbal tegen de moeders. Klik hier voor een verslag en enkele foto's.
 
B1 en C1 jeugd kampioen veldcompetitie
 
De meiden van B1 en C1 zijn kampioen geworden van de veldcompetitie!
 
- Voor B1: klik hier voor de foto's van de huldiging en hier voor een verslag.
- Voor C1: klik hier voor de wedstrijd- en feestfoto's en hier voor een verslag.
 
 

 
Teamindeling jeugd 2014-2015
 
De teamindeling voor het nieuwe seizoen is bekend. Klik hier om deze te bekijken.
 
Een stralend handbalkamp!
 
We kunnen weer terugkijken op een letterlijk stralend en spetterend handbalkamp met alle jeugd! Klik hier voor een uitgebreid verslag van de 3 dolle dagen en klik hier voor de foto's.
 
Stevo talenten naar het NK !
 
Bij Handbalvereniging Stevo gaat het uitstekend met de jeugd. Van zowel de C - jeugd als de B - jeugd spelen meisjes in de Twentse jeugdselectie teams en hebben meegedaan aan het Nederlandse kampioenschap. Wij hebben de speelsters aan het woord gelaten over hun ervaring bij het team van de Twentse Selectie.
 
Klik hier om alles te lezen over wat ze al hebben meegemaakt.
 
 

 
Wijzigingen / aanvullingen fluiten veldcompetitie
 
Er zijn wat wijzigingen en aanvullingen op de scheidsrechtersindeling van de tweede helft v/d veldcompetitie. Zie hier het aangepaste overzicht.
 
En dat is 3...
 
En dat is dan alweer het derde team! Ook de recreanten van Stevo mogen zich de beste noemen! Klik hier voor een verslag en hier voor alle foto's.

 
Kampioenuhh !
 
Dames 2 en de C1-jeugd van Stevo zijn dit jaar trotse kampioenen. Klik hier voor de foto's van hun wedstrijden, het kampioensfeest en het heerlijke feestmaal bij Steggink en klik hier voor een verslag van de festiviteiten.
 

 
Iedereen mag sporten!
 
In de gemeente Tubbergen kan men gebruik maken van het Jeugdsportfonds Tubbergen. Kinderen of jongeren kunnen soms om financiŽle redenen niet meedoen aan sportactiviteiten. De gemeente Tubbergen maakt zich met dit fonds hard voor deze groep kinderen. Dit fonds heeft als doel om gezinnen een kans te bieden om te gaan sporten.
 
Klik hier voor meer informatie.
 
 
 
 
 
 
 
 
Informatie delen:
  Webhosting by BROSIS IT diensten b.v. Site to Edit CMS systeem