Salland Clubactie HV Stevo succesvol! - Nog een paar dagen!

Salland Clubactie HV Stevo succesvol! - Nog een paar dagen!

geplaatst op: 28-12-2017

Hierbij willen wij jullie op de hoogte brengen v/h voorlopige succes van de Salland Zorgverzekeringen Clubactie! Wij willen alle leden, vrijwilligers en hun huisgenoten die voorlopig hebben deelgenomen aan de Clubactie heel erg bedanken!!! Doordat voorlopig al sprake is van meer dan 10 deelnemers, hebben jullie al circa € 1.000 verdiend voor Stevo! Dit is een prachtig bedrag voor onze vereniging en kan nog veel hoger worden als degene die zich nog niet heeft verdiept in zijn zorgverzekering, de komende (vrije) feestweek gebruikt om hier eens even naar te kijken! Het voorlopige succes v/d actie toont wel aan dat het voor veel mensen erg interessant kan zijn om over te stappen van de huidige zorgverzekering naar Salland Zorgverzekeringen via deze actie.

Zaken waar u zich niet druk over hoeft te maken:

  • U kunt o.a. naar alle ziekenhuizen, huisartsen en tandartsen in Nederland en ook vrijwel alle overige specialisten, zoals fysiotherapeuten (waaronder bv. Fysiotheapiepraktijk / Fyon Geesteren)!
  • Salland Zorgverzekeringen regelt eenvoudig de overstap en zegt uw huidige zorgverzekering voor u op.

Maar tenslotte let op: om aan deze specifieke actie voor Stevo deel te nemen moet gebruik gemaakt worden v/d volgende link: https://www.salland.nl/stevohandbal 

Zie hieronder nog wat meer info over de actie. Voor vragen/advies: mail of bel naar Rick Wientjes (rickwientjes@hotmail.com, 06 23 96 30 49).

Groet,

Bestuur Handbalvereniging Stevo

 

Salland Zorgverzekeringen, de beste zorg in de regio

 

 

Facebook

Twitter

 

 
 

Salland vele euro's goedkoper

 

Zorgverzekering   |   Service en contact

 

Nog een paar dagen: scoor voor de club en profiteer zelf van de beste naturapolis van Nederland

Ga naar RK. Handbalvereniging Stevo

 

De afgelopen weken hebben we je verteld over de Salland Clubactie, waar wij als club aan meedoen. In totaal doen daar al meer dan 100 clubs aan mee die mooie bedragen scoren voor in de clubkas.

Al ruim 5.000 sporters gingen je voor!

Profiteer ook van de beste naturapolis van Nederland voor de beste prijs. Voor 2018 heeft Salland de basispremie verlaagd naar € 101,50 per maand. Reden genoeg om eens te vergelijken; dat loont in veel gevallen. Je bespaart maar zo tientallen euro’s per maand binnen het gezin. Mooie win-win dus, want voor elke overstapper scoren wij een bedrag waar we mooie dingen mee doen voor de club.

 

Vergelijken en overstappen kan nog tot en met 31 december. Ga snel naar pagina van RK. Handbalvereniging Stevo en meld je daar aan. Salland Zorgverzekeringen zorgt er dan voor dat je huidige zorgverzekering wordt opgezegd. Daar heb je dus geen omkijken meer naar!

 

Salland is euros goedkoper dan vergelijkbare pakketten van Menzis en Zilveren Kruis

 

 

 

 

 

 (0570) 68 74 84    info@salland.nl

Adresgegevens: Munsterstraat 7 - 7418 EV Deventer
Geopend: Ma t/m Vr van 08:00 tot 19:00 - Zaterdag van 09:00 tot 13:00

www.salland.nl  Neem contact op

 

 
 
 
 
Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook