Dames 1 pakt belangrijke punten

geplaatst op: 20-11-2011

Geesteren (Ov), Zaterdag 19 november speelden we tegen D.S.V.D 2 uit Deurningen. Deze wedstrijd werd gespeeld in onze eigen sporthal in Geesteren. Het was een erg spannende wedstrijd.

Na een goede warming-up en het ingooien van de keepers, samen met onze welp van de week Eline Lansink, begon de wedstrijd om half 8. D.S.V.D liep al snel uit naar 1 - 6. We namen de voorsprong al snel over. Het was erg spannend en de stand bleef gelijk opgaan. In de rust stond het 12 – 11 in ons voordeel.

In de tweede helft begonnen wij met bal. Ook deze helft liepen we gelijk op. We stonden als team te spelen. In één van de laatste minuten was Suzanne Rouwenhorst nog zeer oplettend. Het was ingooi voor D.S.V.D. De keepster gooide naar een van de speelsters van haar team. Dit had Suzanne goed gezien en sprintte naar de bal en pakte hem er tussen uit. Dit leidde tot een doelpunt en we stonden weer met een punt voor. De eindstand was 19 – 18 voor ons!

Zaterdag 26 november spelen wij om 19.30 uur tegen Bornebroek. We spelen deze wedstrijd in de IISPA hal in Almelo. Als je tijd hebt, kom ons dan aanmoedigen!