Dames 1 speelt gelijk tegen Bornerbroek

Dames 1 speelt gelijk tegen Bornerbroek

geplaatst op: 26-11-2011

Almelo, Op zaterdag 26 november moesten we aantreden tegen Bornerbroek. Nico was vandaag ziek, dus kon helaas niet mee om te coachen, Lenie nam het coachen over. 

 

We begonnen de wedstrijd erg gelijk op.  De stand was steeds 1 punt verschil, dan weer gelijk, dan weer 1 punt verschil, en ga zo maar door..  Het was niet zo dat één van de twee teams steeds uitliep. In de rust was het dan ook 10-10.

 

De tweede helft bleven we ervoor knokken, want die 2 punten wouden we maar al te graag meenemen naar Geesteren. Na een goede peptalk van Lenie (en Leonie) begonnen we aan de tweede helft. Bornerbroek kwam eerst op voorsprong, 11-10 maar daarna volgden wij alweer met de gelijkmaker. De wedstrijd was dus erg spannend! We bleven steeds op gelijke hoogte. We zorgden er in ieder geval voor dat Bornerbroek niet uit kon lopen,  ook Marleen heeft nog even gekeept en een belangrijke penalty gestopt!!! We hebben met het team er goed voor gevochten, en toch nog 1 puntje mee genomen naar Geesteren, en dat terwijl we twee minuten voor tijd nog achter stonden met 20-18..  Mede door goed werk van Sharon met 8 a 9 treffers konden we de eindstand nog brengen tot 20-20.

 

Volgende week wacht ons de thuiswedstrijd tegen V&S in sporthal De Ransuil. We hopen dan ook weer op de steun van onze supporters! Tot zaterdag!

 

Groetjes Dames 1

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.

Door: trees Kroeze op 27-11-2011 om 15:42
Dames inderdaad het was een hele spannende wedstrijd. Die steeds gelijk op ging. Natuurlijk hadden we graag de 2 punten mee willen nemen naar Geesteren. Maar denk dat gelijk spel ook wel een eerlijke uit slag was. Op naar de wedstrijd van zaterdag.Eerder afstand nemen zou dan wel fijn zijn.

Volg Ons Op Facebook