Terugknokken dames 1 wordt niet beloond

geplaatst op: 03-12-2011

Geesteren (Ov), Op zaterdag 3 december stond de wedstrijd Stevo – V&S op het programma. De eerste minuten begonnen we goed. We stonden met 2-1 voor (het enige moment in de wedstrijd dat we voor hebben gestaan). Vanaf daar hebben we lang achter de feiten aangelopen en bleef het verschil 5 doelpunten. Wat wel opviel: alle penalty’s zijn er de eerste helft door Madeleine ingeschoten. De derde zelfs in een ander hoek. Voor de rust zijn we teruggekomen van 5-10 naar 10-12.

We gingen vol goede moed de tweede helft in en dat was te zien! We kwamen tot een gelijke stand. Vanaf hier ging het redelijk gelijk op. Ilonka stond weer super te keepen. Helaas werden de penalty’s die we tegen kregen er ook allemaal ingegooid. Doordat we de 2 penalty’s die we de tweede helft kregen er ook in werden gegooid, bleef het gelijk op gaan.

Het einde van de wedstrijd naderde. We gingen drukker spelen. Er werden nog 2 speelsters van ons met 2 minuten eruit gestuurd. Dit doordat de scheidsrechters geen weerwoord accepteerden. Tot op de laatste minuut bleef het spannend. Toen was het tijd. We keken op het scorebord, waarop de uitslag 19-22 stond. Een grote teleurstelling, we hebben er echt met het team voor gevochten en wilden de 2 punten in Geesteren houden, maar het mocht niet baten.

Gelukkig had iedereen de tijd om af te koelen, zodat onze sinterklaasavond toch heel erg gezellig was!