Dames 1 in 2e helft onderuit tegen BWO

Dames 1 in 2e helft onderuit tegen BWO

geplaatst op: 07-01-2012
Zaterdagavond was het dan zover, de wedstrijd tegen BWO kon beginnen. We gingen vol goede moed de wedstrijd in. Ons doel was dan ook; de eerste puntjes van 2012 binnen slepen, op welke manier dan ook. 
 
In het begin liep het dan ook redelijk gelijk op. Het eerste doelpunt was aan de kant van BWO, een mooie lopbal vanaf de hoek. Maar door het harde spel van BWO kregen we al snel een paar penalty’s mee. Door het harde spel van BWO kwamen er dan ook een paar twee minuten aan te pas. De nummer 4 van BWO werd al snel twee keer van het veld gestuurd. Het lukte ons in het begin om BWO niet in de wedstrijd te laten komen. We pakten hier en daar wat puntjes mee en dat resulteerde in een ruststand van 11-15. 
 
We gingen het veld af met een redelijk goed gevoel, we moesten doorvechten in de tweede helft dat wisten we zeker. Toch begonnen we de tweede helft niet zo sterk als de eerste helft. De nummer 4 kwam weer het veld in voor de aanval en werd afgewisseld in de verdediging. Hier werd BWO een stuk sterker door, er werd goed druk gezet waardoor de cirkels aangespeeld konden worden. Hier vloeiden telkens een paar puntjes uit voort waardoor BWO steeds dichter bij kwam.  We probeerden door te vechten maar BWO werd steeds sterker waardoor we op een gegeven moment niet meer in de wedstrijd zaten.  We zakten helaas steeds meer terug en BWO zorgde voor een voorsprong die we niet meer overbruggen konden. In de laatste paar minuten heeft BWO nog voor een stunt gezorgd en hebben wij verloren met 25-22.
Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook