Dames 1 komt vroege achterstand niet te boven

geplaatst op: 14-01-2012
Zondag 15 januari speelde we de uitwedstrijd tegen LHC.

We begonnen de wedstrijd niet heel erg goed. We kwamen wel op een 0-1 voorsprong, maar hadden de verdediging niet goed dicht zitten. De omschakeling was aan het begin van de wedstrijd niet goed en er zaten grote gaten in de verdedigiging. Daardoor kon LHC snel op een voorsprong van 5-1 komen. We leken in de eerste helft weer terug te komen in de wedstrijd en kwamen terug tot 12-10. Maar de laatste minuten van de 1ste helft zakte we weer in als team en eindigde de 1ste helft met een ruststand van 17-12.

De 2e helft van de wedstrijd werd door ons niet goed begonnen. De verdediging van ons stond niet weer niet goed en begonnen met veel balverlies. LHC kon door deze fouten en slecht georganiseerde verdediging de stand snel uitbreiden. Aan het begin van de 2e helft lukte het team ook niet om de uitgespeelde kansen in de aanval goed af te sluiten en de doel pogingen die gedaan werden vielen niet goed uit. We leken heel even de achterstand te verkleinen en kwamen op 26-20. Maar het laatste kwartier was te merken we als team uitgeput waren en dit niet konden volhouden. LHC kon daardoor de het verschil in doelpunten weer vergroten. Door de hele wedstrijd op een grote achterstand te hebben gestaan konden we deze niet meer goed maken.

De eindstand van de wedstrijd was daardoor 33-25 en konden helaas de punten niet meenemen naar Geesteren.

De volgende wedstrijd spelen wij zaterdag 21 januari om 19.30 in Geesteren tegen E&O 2. Hopelijk kunnen we dan weer op jullie fantastische steun rekenen!