Dames 1 Stevo vermaken publiek en zichzelf !

geplaatst op: 21-01-2012
Amber Tijhof was bij de wedstrijd STEVO 1 tegen E&O welp van de week. Voor het eerst hadden dames 1 ook een team van de week en dat was D2. Het team had een speciale plek op de tribune waar ze met ratels en toeters zaten. De meisjes moedigde dames 1 goed aan dat de sfeer nog mooier maakte.

STEVO begon de wedstrijd zaterdagavond thuis erg sterk en stonden vanaf het begin meteen voor met een aantal doelpunten. Er zat snelheid in de ploeg en de verdediging stond als een huis. Waardoor E&O het moeilijk vond om de cirkel te vinden en hierdoor te scoren. De opbouwster van E&O probeerde nog wel onderlangs te schieten wat leidde tot een aantal doelpunten. De dames gingen de rust in met 11-4 en het team van de week ging even de kantine in om even wat te drinken.

Na de rust begon STEVO door een twee minuten straf met een man minder. Dit heeft niet geleid tot een tegen doelpunt maar de dames van STEVO maakte de doelpunten. E&O probeerde meer van afstand te schieten omdat ze nog steeds de cirkel niet konden bereiken wat helaas leidde tot een aantal doelpunten. Ook hebben ze een aantal keren de cirkel wel kunnen aanspelen wat ook leidde tot doelpunten. Maar dit was in vergelijking met de doelpunten die STEVO maakten niets. Bij de dames ging de aanval heel erg goed bijna uit elke aanval viel een doelpunt. Iedereen bij STEVO heeft vrijwel gescoord sommigen meer als een ander maar ze hebben al een team gespeeld en elkaar vrijgespeeld. Wat leidde tot hele mooie aanvallen ook voor het publiek dat altijd trouw komt kijken was dit een erg mooie wedstrijd om te zien. Team van de week heeft ook genoten en zongen de liederen van ga staan als je voor STEVO bent en wat is het stil aan de overkant. Na het laatste fluitsignaal met de stand van 28-12 bedankte de dames de supporters maar vooral het team van de week.

Zaterdag 28 januari staat er weer een thuiswedstrijd op het spel en dan komen De Tukkers op bezoek. De derby begint om 19.30 in sporthal de Ransuil in Geesteren.