4 nieuwe verenigingsscheidsrechters voor HV Stevo

4 nieuwe verenigingsscheidsrechters voor HV Stevo

geplaatst op: 21-03-2016

Geesteren, 20 maart 2016.

Vandaag is het scheidsrechterskorps van Handbalvereniging Stevo uitgebreid met maar liefst 4 nieuwe scheidsrechters. Iets waar we als vereniging heel erg trots op mogen zijn.

Het begon allemaal ruim een jaar geleden met de werving van nieuwe scheidsrechters. Maar liefst 6 dames gaven aan wel een scheidsrechterscursus te willen volgen. Jammer genoeg vielen, door onvoorziene omstandigheden, twee van deze dames af. Toch bleven er nog 4 scheidsrechters over die in hun proces zijn begeleidt door Trees Kroeze, Evi Brughuis en Marloes Horstman. De scheidsrechters zijn begeleidt in het fluiten van een aantal wedstrijden. Iedere wedstrijd was een soms kleine, maar vaak grote groei te zien. Scheidsrechters gingen zekerder fluiten, gebaren werden duidelijker en wedstrijden werden beter aangevoeld. Na iedere wedstrijd werden door de begeleiders een aantal leerpunten benoemd voor de volgende wedstrijd.

Uiteindelijk was het op 10 januari tijd voor Lianne Beernink en Marissa Engbers om af te fluiten. En dat deden ze met vlag en wimpel; diploma binnen.

Enkele weken later, op 20 maart, was het de beurt aan Richell Booijink en Sharon Harmelink om te laten zien dat ze zelfstandig een wedstrijd konden leiden. En dit konden ze (met gemak!). Na heel wat zenuwen bij de dames mochten ze allebei aan het einde van de dag ook hun diploma in ontvangst nemen.

Toen duidelijk was, dat ook de laatste twee scheidsrechters waren geslaagd, kon de huldiging beginnen. Met een woordje van de voorzitter Rinie Bekhuis werden de nieuwe scheidsrechters gefeliciteerd met hun behaalde diploma.

Bij de huldiging was ook Anita Oude Oosterik, namens Bakkerij de Kraai, aanwezig. Bakkerij de Kraai is de sponsor van onze scheidsrechters. Dankzij deze sponsoring lopen al onze scheidsrechters er iedere wedstrijd weer professioneel bij. Bedankt daarvoor!

Ook waren leden van het bestuur en de technische commissie aanwezig om de nieuwe scheidsrechters te feliciteren.

Na het woordje van de voorzitter en de begeleidsters, de overhandiging van een prachtige bos bloemen en het maken van de nodige foto’s was het tijd voor wat drinken met gebak van Bakkerij de Kraai, om de huldiging van de nieuwe scheidsrechters te vieren.

Dames, heel veel succes in jullie verdere carrière en heel veel plezier met het leiden van (hopelijk) vele wedstrijden.

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook