Week van de scheidsrechter

Week van de scheidsrechter

geplaatst op: 19-10-2011

Beste scheidsrechters,Plaatje scheidsrechter

Omdat het deze week de internationale week van de scheidsrechters is willen wij langs deze weg toch even onze blijk van waardering naar jullie doen. Want het is immers zo dat wanneer er geen scheidsrechters of spelleidsters zijn er geen wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Wij hopen dat wij altijd genoeg scheidsrechters zullen hebben en dat ook jullie hiermee door willen gaan. Ook namens het bestuur onze hartelijke dank voor het fluiten van jullie wedstrijden!

HV STEVO
Marianne Grouve

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.

Door: Rinie op 22-10-2011 om 18:08
Beste scheidsrechters en spelleidster, Natuurlijk terechte woorden van Marianne. Wij handbalver. Stevo zijn oa jullie heel hard nodig! Zonder jullie geen wedstrijden en geen handbalplezier. Ook tegen de in opleiding zijnde scheidsrechters zeggen we heel erg goed dat jullie dat willen doen. Ik heb al een enkeling een wedstrijd zien leiden en ik mag zeggen dat doen velen jullie niet na! Veel succes met de opleiding en we komen daar zeker nog op terug. Natuurlijk gaat onze dank ook uit naar Marianne Grouve die de touwtjes als contactpersoon voor de scheidsrechters in handen heeft en het ook fantastisch doet. Dat allemaal ism jullie. Nogmaals allemaal bedankt en veel succes! Gr. Rinie Bekhuis

Volg Ons Op Facebook