Andere invulling Website + nieuwe mailadressen

Andere invulling Website + nieuwe mailadressen

geplaatst op: 03-02-2020

HV Stevo heeft de afgelopen tijd nagedacht over de rol van haar website in relatie tot het steeds groter wordende belang van social media en de kosten die een website met zich mee brengt. Wij hebben vastgesteld dat de website minder intensief, maar ook op een andere manier wordt gebruikt. De website wordt nog maar beperkt gebruikt voor het lezen van nieuwsberichten en foto’s, maar bijvoorbeeld nog wel als naslagwerk om bepaalde info op te zoeken, bv. de samenstelling van teams, bepaalde contactgegevens, enz.

 

We hebben met onze websitebeheerder en tevens sponsor Richard Hilberink van Brosis IT Diensten uit Geesteren samen gekeken naar de oplossingen. Hij kan ons een “Light” oplossing bieden wat het volgende betekent:

  • Een meer eenvoudige website waarop (in principe) geen nieuwsberichten en (wedstrijd)foto’s meer geplaatst worden. Hiervoor zal Facebook hét communicatiemiddel zijn/blijven.
  • Een website met minder info, maar wat er op staat zal meer up to date en juist zijn.
  • Lagere kosten voor onze vereniging.
  • Het beheer kost onze vrijwilligers minder tijd.

 

Dit zal de komende tijd vormgegeven worden. Samenhangend met deze verandering zullen er ook 2 mailadressen wijzigen: voorzitter@stevohandbal.nl is vanaf heden Voorzitter.hvstevo@gmail.com en vragen/verzoeken voor de website moeten niet langer versturen aan webmaster@stevohandbal.nl, maar aan rickwientjes@hotmail.com.

 

Wij bedanken Richard voor het meedenken hierin! Als er vragen zijn over dit bericht, bel of mail Rick Wientjes gerust (rickwientjes@hotmail.com).

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook