Clubactie Salland Zorgverzekeringen succesvol!

Clubactie Salland Zorgverzekeringen succesvol!

geplaatst op: 17-02-2019

Eind 2018 konden alle leden, vrijwilligers en thuiswonende gezinsleden via handbalvereniging Stevo een collectieve zorgverzekering voor 2019 afsluiten bij Salland Zorgverzekeringen en daarmee onze club financieel steunen. Graag informeren we je over de opbrengst van deze actie.

Net als vorig jaar hebben ook dit jaar weer een flink aantal mensen een zorgverzekering afgesloten via Stevo en daarmee bijna € 500,- verdiend voor onze vereniging! Wij zijn erg blij met dit mooie bedrag en vinden het geweldig om te merken dat leden bereid zijn om bij het regelen van dit soort zaken ook aan het verenigingsbelang te denken om zo de handbal betaalbaar te houden en leuke activiteiten te kunnen blijven organiseren.

En bovendien hebben sommigen zichzelf hiermee ook beloond. Zo hebben we geluiden gehoord dat een aantal van jullie een mooi premievoordeel hebben behaald, oplopend tot in een enkel geval wel bijna € 1.000,- minder premie per jaar voor 1 gezin!

Dus nog even voor een ieder die heeft deelgenomen aan de actie, maar ook voor degene die op wat voor manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan de promotie van de actie bijvoorbeeld via social media, en natuurlijk in het bijzonder voor Salland Zorgverzekeringen: Bedankt!!

Bestuur Handbalvereniging Stevo

P.s. behalve met financiële bijdragen helpt Salland Zorgverzekeringen ons ook via andere initiatieven. Zo zal Stevo binnenkort mooie spelmaterialen/-kleding ontvangen.

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook