Dames wint met doelpunten verschil

geplaatst op: 25-03-2018
Zondag 25 maart stond de uitwedstrijd tegen Combinatie'64 uit Losser op het programma. De thuiswedstrijd werd overtuigend gewonnen door ons. Combinatie'64 staat echter nog in de gevarenzone wat betreft degradatie en had de punten dus hard nodig. We wisten dus dat de dames uit Losser er op gebrand zouden zijn om te winnen.
We begonnen de wedstrijd niet scherp genoeg. Dit resulteerde al snel in de voorsprong voor Combinatie'64. We bleven echter dichtbij en na ruim tien minuten spelen ging de wedstrijd gelijk op. Dit resulteerde in een ruststand van 9-10 in ons voordeel.
De rust leek Combinatie'64 niet goed te hebben gedaan. Ze gaven veel ruimte in de dekking weg, waar wij goed van wisten te profiteren. Hierdoor liepen we al snel uit en kwamen we niet meer in de problemen. Na 60 minuten spelen stond er een verdiende uitslag op het scorebord: 23 - 33 in het voordeel van ons. We willen ons leuke publiek weer bedanken voor het aanmoedigen.
Volgende week zijn we een weekje vrij en gaan we ons vol eten met (paas)eieren, zaterdag 7 april staat onze laatste wedstrijd van het seizoen al weer op het programma; we spelen thuis om 19.30 uur tegen Borger.