Eerste training "na" Corona voor HV Stevo

Eerste training "na" Corona voor HV Stevo

geplaatst op: 07-05-2020

Afgelopen donderdag was het dan zover, de jeugd t/m 18 jaar van HV Stevo onder de 18 jaar mocht weer trainen. Na een week van voorbereiding en een goed beschreven protocol, heeft de gemeente Tubbergen akkoord gegeven om weer te gaan trainen.

Omdat binnen in de sporthal trainen nog geen mogelijkheid is, mochten we het kunstgrasveld van de voetbal gebruiken, waarvoor dank!

De eerste training was een groot succes. Mede dankzij goede afspraken en vrijwilligers binnen de vereniging die zich beschikbaar hebben gesteld om deze afspraken te handhaven, werd er weer met veel plezier gehandbald. Onderstaande foto’s zeggen voldoende. Voor de jeugd onder de 12 jaar is er wat meer contact mogelijk. De jeugd van 12-18 jaar is vooral individueel bezig. Maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn blij weer te mogen handballen! Hopelijk kunnen we snel zorgen dat iedereen weer kan handballen!

Ben je enthousiast over handbal, zit je op de basisschool en wil je graag meetrainen? Dat kan! Stuur een mailtje naar tcstevohandbal@gmail.com en wij zorgen ervoor dat er voldoende trainers beschikbaar zijn!

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook