Handbaldames Stevo 1 winnen uitwedstrijd tegen E&O

geplaatst op: 03-02-2019

Wedstrijdverslag dames 1

Zondagmiddag stond de uitwedstrijd tegen E&O op het programma. We gingen na een gezellige zaterdagavond met goede moed op weg naar de sporthal in Emmen. Van te voren bespraken we een defensieve dekking neer te zetten met veel lengte in het midden. In de aanval was het de opdracht om de eerste paar minuten veel in balbezit te zijn zodat we aan de hars konden wennen. Door wat balverlies aan de kant van E&O konden wij een aantal breaks lopen. De kansen werden gecreëerd maar te weinig afgemaakt. We gingen de rust in met een stand van 10-10. Er werd gezegd dat we ons met de goed gecreëerde aanvallen meer mogen belonen in de vorm van doelpunten. Dit is de tweede helft gelukt. Kansen werden beter afgemaakt en de dekking stond netjes. Dit resulteerde in een eindstand van 21-26 in het voordeel van ons. Aanstaande zaterdag staat er een belangrijke thuiswedstrijd op het programma: 19:30 tegen DSVD. Bij winst staan wij op de tweede plaats! We hopen jullie dan allemaal te zien om ons aan te moedigen!