Hv stevo dames 1 stonden er samen en wint van hacol ’90

geplaatst op: 01-12-2018

Zaterdag 1 december stond de uitwedstrijd tegen Hacol '90 op het programma.

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden want we stonden allebei op de 2e plaats. We begonnen de wedstrijd goed en het ging gelijk op. Aan onze kant was de verdediging erg sterk. We stonden er samen, en iedereen sloot goed aan. In de aanval speelden we elkaar goed vrij, hierdoor werden er mooie aanvallen opgezet en de afronding was goed. We gingen de rust in met 10-13 in het voordeel van Stevo. De tweede helft begonnen we weer goed, er werden mooie kansen gecreëerd we liepen steeds meer uit. Eventjes later kwam Hacol steeds dichterbij door slordige balletjes van ons, maar dit wisten we weer goed op te pakken. We hebben er als team gestaan en met elkaar gevochten om de 2e plek te behouden! De uiteindelijke eindstand was 25-29!! Bedankt voor jullie support. We hopen jullie volgende week zaterdag (8 december) weer te zien om 19:30 uur in sporthal de Ransuil bij onze thuiswedstrijd tegen Olympia.