Hv stevo dames 2 zeer tevreden over kampioenschap.

Hv stevo dames 2 zeer tevreden over kampioenschap.

geplaatst op: 08-04-2018

Zondag 18 maart, de allesbeslissende wedstrijd tegen Vasse moest uitmaken of HV Stevo dames 2 zich kampioen van de tweede klasse mocht wanen.  Alle wedstrijden uit de competitie werden gewonnen en bij winst of gelijkspel deze dag, konden de dames uitlopen met 5 punten verschil op de nummer 2.

De zenuwen liepen hoog op.. zou het…?? De dames konden gelukkig het hoofd koel houden, en wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 38-25. Het kampioenschap was binnen, maar er moesten nog 2 wedstrijden gespeeld worden. Het eerste doel was kampioen worden, het tweede doel werd; ongeslagen kampioen worden.

Hoewel het kampioenschap al behaald was op 18 maart, moest op zondag 8 april de allerlaatste wedstrijd van de competitie gespeeld worden tegen Cabezota. Voorafgaand aan de wedstrijd werden de dames getrakteerd op een heerlijk ontbijtje van sponsor Bakkerij de Kraai en topcoach Ilse Kelder.

Aangekomen bij de sporthal, was het een volle bak!! De dames wisten ook deze wedstrijd te winnen en mochten zich ongeslagen kampioen van de tweede klasse noemen. Na de felicitaties, medailles en wisselbokaal in ontvangst te hebben genomen, mochten de kampioensshirts aan en barstte het feest los… wat nog tot in de late uurtjes doorging.

Wij, Stevo dames 2, willen alle supporters bedanken die wedstrijd na wedstrijd aanwezig waren, zonder jullie was het vast niet gelukt! Daarnaast willen we onze sponsoren bedanken; Schildersbedrijf Waaijer, Harmelink Nieuw- en Verbouw, Deterink bank/verzekeringen/hypotheken, Bakkerij de Kraai. Super bedankt! Mede dankzij jullie liepen we er dit seizoen weer super bij! Daarnaast willen we onze topcoach Ilse Kelder bedanken voor de goede coaching en onze trainer André Biemans voor de scherpe trainingen. Tot slot willen we Tuincentrum Heerdink bedanken voor de tourtocht door het dorp! Eenieder die we zijn vergeten te noemen, bij deze enorm bedankt! Volgend jaar komen we uit in de eerste klasse, en hopen we u nog vaak te mogen begroeten in de sporthal de Ransuil in Geesteren.

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook