HV Stevo trotseert het barre weer met NL doet

HV Stevo trotseert het barre weer met NL doet

geplaatst op: 16-03-2019

Dit weekend staken in heel Nederland vrijwilligers de handen uit de mouwen in het kader van NL doet. Zo ook bij Sporthal De Ransuil in Geesteren. Hier zijn we afgelopen zaterdag als Handbalvereniging Stevo aan het werk geweest om de sporthal er weer te laten uitzien als nieuw. Met frisse tegenzin door het herfstachtige weer gingen we ’s morgens naar de sporthal

 

We hebben de sporthal van binnen en buiten opgefrist onder “leiding”. Zo zijn alle ramen gewassen, is het terrein rond de sporthal schoongemaakt en zijn alle boeien schoongemaakt. Verder is het hok met de ballen en spelmaterialen volledig opgeschoond en opnieuw ingericht. Kortom: alles weer als nieuw! Zoals je kunt zien op de foto’s was ook in Geesteren de hoogheid (lees: B. Jansen) aanwezig, weliswaar niet met een mooie witte bodywarmer van NL Doet maar gewoon met werkkleding en een goede dosis inzet.

 

HV Stevo bedankt langs deze weg Sporthal de Ransuil, voor de gastvrijheid, zowel Gerard als Paulien voor de ondersteuning, en het lekker warme bakje koffie/thee tijdens deze regenachtige dag. Verder uiteraard bedankt voor iedereen die heeft geholpen! En last but not least: Oranje Fonds bedankt voor het mede mogelijk maken!

 

Klik hier voor enkele foto's.

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook