Kim Gunneman gefeliciteerd met het behalen van het diploma BS4!

Kim Gunneman gefeliciteerd met het behalen van het diploma BS4!

geplaatst op: 21-04-2018

Hv Stevo vroeg onze scheidsrechter Kim Gunneman naar haar behaalde diploma BS4 om een verslag te schrijven. Kim kroop achter de computer en typte het onderstaande verslag waar we haar heel dankbaar voor zijn.

Op zaterdag 21 april om 15.21uur kregen we dan eindelijk de verlossende woorden te horen. ‘Dames, jullie zijn geslaagd!’.  Woorden waar ik samen met mijn maatje Inge een heel seizoen naar toe heb gewerkt en naar uit heb gekeken. Veel  tijd en moeite heb ik er ingestoken om deze woorden te mogen horen. 12 workshops, 6 zaterdagen in Oosterbeek, verschillende huiswerkopdrachten,  heel veel wedstrijden, verschillende toernooien, beoordelingen en rapportages zijn er nodig om de opleiding tot Bondscheidsrechter 4 tot een geslaagd einde te brengen.

Voor mij is deze reis al begonnen in 2008. Net voor ik zwaar geblesseerd raakte aan mijn knie had ik me ingeschreven voor de opleiding tot scheidsrechter. Op krukken heb ik destijds het theorie gedeelte gevolgd. Mijn eerste als seizoen als scheidsrechter was het seizoen 2009/2010. Ik ben ook blij dat ik op die manier nog steeds iets voor mijn handbalvereniging kan betekenen. Eerst speelde ik met veel plezier voor handbalvereniging Stevo en nu vertegenwoordig ik handbalvereniging Stevo als scheidsrechter.

Achteraf had ik geen beter moment kunnen kiezen om te gaan beginnen met fluiten. Spelen mag ik sinds de knie blessure niet meer van de arts en geheel afscheid nemen van de prachtige handbalsport kan ik niet. Handbal en scheidsrechter zijn zit in mijn bloed en DNA. In de negen jaar die ik nu fluit heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn beslissing. Ik vind het prachtig om te doen en geniet van elke wedstrijd. Ik heb een geweldige manier gevonden om nog steeds een actief onderdeel te zijn van een handbal wedstrijd. Als scheidsrechter  heb je ook nog eens de belangrijkste plaats  op het veld.

Afgelopen maart heb ik mijn koppelmaatje Inge leren kennen, na 1 middag gezellig kennis maken op het terras hebben we besloten er gewoon voor te gaan. Blijkbaar was dat een goede beslissing, vooral als je kijkt waar we nu staan. Afgelopen jaar hebben we samen veel wedstrijden gefloten en in september 2017 samen het diploma tot Bondsscheidsrechter 3 gehaald waardoor we dit seizoen heerlijk konden fluiten in de Hoofdklasse. Nu een sluiten we ons eerste gezamenlijke seizoen af met het een diploma wat geen enkel dames koppel in Twente nog heeft. We zijn dus het eerste dames koppel in Twente met een BS4 diploma. Wie weet zijn we in de toekomst het eerste Twentse dames koppel in de Eredivisie.

Handbalvereniging Stevo heeft scheidsrechter Kim Gunneman afgelopen dinsdagavond gefeliciteerd met het behalen van het diploma BS4. Uit handen van de voorzitter Berthil Jansen kreeg ze een boeket bloemen en bedankte haar voor haar inzet voor de handbalvereniging. We wensen Kim maar natuurlijk ook haar koppelmaatje Inge nog vele mooie wedstrijden te mogen fluiten.

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook