Sinterklaas kijkt terug op een geslaagd sinterklaasfeest!

Sinterklaas kijkt terug op een geslaagd sinterklaasfeest!

geplaatst op: 11-12-2018

Eind november en begin december heeft Sinterklaas samen met zijn pieten vele bezoeken afgelegd bij gezinnen in Geesteren en omstreken. Ook bij verzorgingshuis Erve Mensman bracht Sinterklaas met zijn pieten een bezoek.

Mede door de goede planning die door Sinterklaascommissie van Handbalvereniging  Stevo voor de Sint en zijn pieten was gemaakt, is het een geslaagd Sinterklaasfeest geworden. Voor degene die Sinterklaas en zijn pieten mochten ontvangen. Namens Sinterklaascommissie hopen we dat u een geweldig bezoek heeft gehad en zien u graag volgend jaar weer verschijnen op de agenda van onze Sint!

Dit succesverhaal was te danken aan een aantal personen die de Sint en pieten langs deze weg dan ook graag wil bedanken. Ten eerste een woord van dank aan ‘Kinderopvang De Boerderij’ voor het beschikbaar stellen voor de kleding van Sinterklaas. Zonder zijn mantel is hij natuurlijk nergens! Clemens Brughuis voor extra pietenpakken op de drukke dag van 5 december. De enorme gastvrijheid bij Familie Kraaijvanger Een onderkomen waar even gerust kan worden is natuurlijk heel belangrijk voor een man die al zo oud is als Sinterklaas. Ieder mens moet eten, zo ook Sinterklaas en zijn pieten. Daarom danken we Cafetaria Zandbergen, Café - zaal Kottink, cafetaria Royal, Roma Nova, Slagerij Hemmer,  Bakkerij “De Kraai”, Catering & Events Steggink, Ribhouse Texas, Catering Kottink en De Kruidentuin. Die kosteloos de magen van Sinterklaas en pieten hebben gevuld.

Nogmaals iedereen die dit geweldige Sinterklaasfeest mogelijk hebben gemaakt.  DANKJEWEL!  

Groeten,

Sinterklaas en zijn pieten, Sinterklaascommissie HV Stevo

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook