Dames 1 wint van RSC

geplaatst op: 28-01-2018

Zaterdagavond  stond de thuiswedstrijd tegen RSC op het programma. We wisten dat we moesten vechten om de 2 punten in Geesteren te houden en begonnen met vertrouwen aan de wedstrijd. Op het begin ging het gelijk op, later liep RSC liep uit naar 4 doelpunten verschil door hun goeie afstand schoten en snelle tegenaanvallen. Onze verdediging stond op dat moment ook niet sterk! We gingen de rust in met 16-17 in het voordeel van RSC. Na een slechte 1e helft was de schade beperkt. Met een goede bespreking gingen we er weer tegen aan en haalde onze achterstand op. Wij creëerden mooie aanvallen en liepen uit naar een verschil van 6 punten. Met soms wat fouten in de dekking is de eindstand 35-31 geworden.