Handbaldames Stevo 1 zetten achterstand om in winst tegen rsc

geplaatst op: 26-01-2019

Zaterdag 26 januari stond de thuiswedstrijd tegen RSC op het programma. We gingen met goede moed de wedstrijd in, maar de eerste helft ging het niet zoals we hoopten. RSC begon erg sterk aan de wedstrijd en ze stonden zo 7-2 voor. Later kwamen we in ons spel en probeerden de achterstand in te halen. Het eind van de  helft waren we goed terug gekomen, en we gingen de rust in met een achterstand van 12-13. Wij begonnen sterk met de 2de helft en geloofden erin. We speelden als team. Verdedigend hielden we soms wat foutjes maar we maakten mooie aanvallen en scoorden. we eindigden met een uiteindelijke stand van 34-28.

We willen de supporters bedanken voor het goede aanmoedigen!

Onze volgende wedstrijd is zondag uit bij de dames van E&O. We hopen onze supporters daar weer te zien!