Stevo dames 1 verliest de wedstrijd van Zenderen Vooruit

geplaatst op: 06-01-2018

Zaterdagavond stond de eerste uitwedstrijd van 2018 op het programma tegen Zenderen Vooruit. We wouden één ding en dat is winnen! Na een goede voorbespreking en de warming-up kon de wedstrijd beginnen. In het begin van de wedstrijd stonden wij sterk te verdedigen en in de aanval scoorden wij een paar keer snel. Maar daarentegen scoorde Zenderen Vooruit ook waardoor de wedstrijd gelijk op liep. Op het einde van de eerste helft lieten wij kansen liggen en hadden wij wat balverlies waardoor Zenderen Vooruit in de rust voor kwam te staan met 15-12. Na de rust probeerden wij de wedstrijd te kantelen, maar doordat wij geen grip hadden op de goede, snelle, uitgespeelde aanvallen van Zenderen Vooruit, bleven wij wel scoren maar is het ons niet gelukt om de achterstand weg te werken. We hebben hard gewerkt maar helaas toch verloren met 28-24. Wij willen de supporters bedanken voor hun komst.

Zaterdag 13 januari spelen wij thuis in sporthal de Ransuil te Geesteren om 19:30 uur tegen DSVD 2 en hopen op jullie steun.