Wedstrijdverslag HV Stevo – B.W.O.

geplaatst op: 30-09-2018

Daar zijn we weer; na het vele trainen en een goed afgesloten trainingsweekend mochten wij zaterdag van start. De eerste competitiewedstrijd speelden we thuis tegen B.W.O.. We gingen met goede moed er tegenaan, we wilden één ding en dat is winnen! Voorafgaand aan de wedstrijd werden er veel dingen besproken. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op, we hadden mooie aanvallen en de verdediging stond goed. Gedurende de eerste helft bleven wij scoren, we gingen de rust in met 15-10. We begonnen de tweede helft weer sterk. Er werden mooie aanvallen opgezet en de verdediging stond net zoals in de eerste helft goed. Door een paar snelle aanvallen en verrassende balletjes met name naar de cirkel bleven we scoren en liepen we uit tot een eindstand van 32-18. Het was een mooie wedstrijd waar we goed op terug kunnen kijken. Volgende week zondag staat de uitwedstrijd tegen V&S uit Groningen op het programma. Hopelijk spelen we daar ook zo’n goede wedstrijd en nemen we de punten mee naar Geesteren.