Dames 1 pakt de draad op in de tweede helft

geplaatst op: 06-11-2011

Geesteren (Ov), Op zaterdagavond 5 november stond in eigen huis de wedstrijd tegen WHC uit Hengevelde op het programma. Dit beloofde een spannende en harde wedstrijd te worden. Vooraf gezien aan de wedstrijd waren we erg gedreven en toonden veel vechtlust, vooral na de wedstrijd van vorige week.

Toch begonnen we de wedstrijd matig. We toonden geen vechtlust en er werd niet op snelheid gespeeld. De hele eerste helft speelde we een beetje mee in het spel van WHC. De ballen werden slecht afgerond, er werd slordig gespeeld en weinig kansen werden benut. De hele eerste helft hebben we achter gestaan met 2 á 3 doelpunten. We wisten niet hoe we deze doelpunten in moesten halen. We gingen dus de rust in met 3 punten achterstand.

De tweede helft werd het echter anders. We pakten de draad op en gingen duidelijk als een team spelen. We liepen weer in en kwamen gelijk: 20-20. Halverwege de tweede helft werd een speelster van WHC met rood van het veld gestuurd nadat ze weer een gemene/harde overtreding maakte op een Stevo-speelster (3x 2minuten). Wij pakten de draad op, er kwam snelheid in de ploeg en kwamen voor met 25-22, terwijl er nog 3 minuten op de klok stonden. Door te vechten tot de laatste seconde, blijven de 2 punten in eigen huis. Eindstand: 26-24!!

Volgende week zaterdag om 19.30 uur staat een uitwedstrijd op het programma tegen Wijhe. Natuurlijk hopen wij deze punten mee te kunnen nemen naar Geesteren!!!