Goede spel Stevo niet beloond met punten

geplaatst op: 17-12-2011
Geesteren (Ov), Zaterdag 17 december speelden we de thuiswedstrijd tegen de nummer 1 op de ranglijst: De Lutte. We waren (vooral na vorige week) erg gebrand om de punten weer te pakken. Alle koppen bij elkaar en vechten tot het laatste eindsignaal!

We begonnen de wedstrijd sterk. We stonden snel voor met 3-1. Toch bleef ook de Lutte vechten voor de doelpuntjes. De wedstrijd bleef gelijk op gaan. Het lukte ons niet om verder uit te lopen. We gingen de rust in met een voorsprong van 12-11. We waren zeker niet de mindere ploeg en wisten dat hier wat te halen viel.

Toch begonnen we de tweede helft niet geconcentreerd. De Lutte kon snel de gelijkmaker maken. Maar dit was nog niet alles. De Lutte kwam tot een voorsprong van 12-14. Vanaf dat moment bleef de wedstrijd gelijk op gaan. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Halverwege de tweede helft werd de coach van de Lutte van het veld gestuurd, wegens onterecht commentaar op de scheidsrechters. Gelukkig voor de Lutte mocht hij vanaf de tribune ongestoord verder coachen. Helaas vielen veel discutabele momenten uit in het voordeel van de Lutte. Met nog 2 minuten op de klok was de stand dan ook 18-20 in het voordeel van de Lutte. We gaven de strijd natuurlijk nog niet op. We zouden vechten tot de laatste seconde! We wisten nog te scoren. Helaas wist de Lutte die laatste minuut, vooral zeer rustig, uit te spelen. Wij hadden hier onze twijfels over, maar helaas werd er geen actie ondernomen...

De eindstand bleef 19-20 in het voordeel van de Lutte. Helaas weer nét niet. Weer geen punten. We hadden zeker minstens een gelijkspel verdient. Jammer genoeg lukt het ons telkens nét niet.

De volgende wedstrijd spelen we zaterdag 7 januari om 20.00 uur tegen BWO in Deurningen. Hopelijk kunnen we dan weer rekenen op jullie fantastische steun! Verder willen we iedereen fijne kerstdagen wensen en een gelukkig en uiteraard sportief 2012.

Groetjes Dames 1

Klik hier om de wedstrijdfoto's en de foto's van welp van de week Mirte Lansink te bekijken.
Door: siem op 21-12-2011 om 12:17
lever commentaar op de scheidsrechters in hun gezicht en niet zo als op de site.jullie hebben echt zelf de kansen en dat waren er veel gemist en niet de scheidsrechters. bv. 6 tegen 4 en niet scoren , maar wel een doelpunt incasseren.