Dames 1 helaas zonder punten de bus weer in

geplaatst op: 10-03-2012

Zaterdag 10 maart stond de wedstrijd V&S – Stevo op het programma. V&S staat tweede in de competitie. We vertrokken om half 5 met de bus vanuit Geesteren.

Na een goede warming-up en het ingooien van de keepers kon de wedstrijd om kwart over 7 beginnen. Bij het begin van de wedstrijd hing er een mooi spandoek voor ons klaar die de c1 gemaakt had. De meisjes waren ook met het hele team aanwezig deze avond om ons aan te moedigen. De wedstrijd begon een beetje slapjes. We hadden al snel een achterstand van 3-0. Maar al snel kwam Stevo op gang en knalden we de ballen in de goal en ging het even gelijk op. We gingen de rust in met 10-7.

De tweede helft begon slecht. Het spel werd van onze kant steeds slordiger en we hadden veel balverlies. Door dit balverlies liep V&S flink uit tot 20-10. Aan het einde van de wedstrijd werden we weer sterker en kwamen we terug door vooral break te lopen. De eindstand was 22-16. Helaas gingen de punten niet mee naar Geesteren.

We willen de supporters bedanken die ons hebben gesteund bij deze uit wedstrijd in Groningen! De volgende wedstrijd wordt op zaterdag 17 maart gespeeld om 19.30. De wedstrijd wordt gespeeld tegen Actief Kl. in sporthal De Ransuil. Als je tijd hebt, kom ons dan aanmoedigen!