Belangrijke zege dames 1 op Klazienaveen

geplaatst op: 17-03-2012

Zaterdag 17 maart stond de wedstrijd Stevo-Klazienaveen op het programma. Klazienaveen staat 12de en wij zelf staan 10de. Een overwinning was noodzakelijk om degradatie te voorkomen, want zouden we deze wedstrijd verliezen, dan lieten we het op de laatste 2 wedstrijden aan komen… niet echt bevorderlijk voor de spanning dus.

We gingen vol goede moed de wedstrijd in, gesteund door onze welp, ons team van de week, (dit keer waren de mini’s aan de beurt, die een super spandoek hadden gemaakt!!) en ons publiek. We begonnen sterk, en kwamen op een 3-0 voorsprong, Klazienaveen had een paar goede afstandschutters en kwam qua stand weer dichterbij. Ons spel in de eerste helft resulteerde in een 19-14 voorsprong. We gingen de rust in, en kregen een goede peptalk in de kleedkamer. De overwinning was nog niet binnen, en ook de tweede helft moesten we ons mannetje weer staan.

De tweede helft verliep wat minder soepel. Klazienaveen kreeg een paar goede kansen, en zo stond de stand op een gegeven moment al snel op 28-28. Met nog een paar minuten op de klok beseften we dat we toch echt wel ons koppie erbij moesten houden, want we moesten die 2 punten toch echt in Geesteren houden. Met nog 1 minuut op de klok, en nog 1 doelpunt voor op Klazienaveen, wist Sharon er in de laatste 10 seconden nog een goal bij in te tikken. Conclusie: 32-30 was de eindstand.

We bedanken onze welp van de week, het team van de week, en natuurlijk alle supporters!

Volgende week staat de wedstrijd tegen de koploper op het programma. We moeten om  20.15 uur spelen in sporthal de Luttermolen. Wij hopen ook tijdens deze uitwedstrijd op de steun van onze supporters!!