Dames 1 verliest van koploper De Lutte

geplaatst op: 24-03-2012

We staan nu veilig en behoren niet meer tot de kandidaten die vechten om niet te degraderen. Er stond voor vandaag een wedstrijd tegen de koploper op het programma. Wij hadden niks te verliezen, zij wel! Iedereen moest het beste beentje voorzetten om hier punten te gaan pakken.

Met een wat andere opstelling dan normaal, begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Deze verliep anders dan verwacht. Al snel stonden we op een achterstand en lieten we de Lutte te vaak, te makkelijk, op schot komen. Ook werd onze aanval niet op volle snelheid ingezet. Hierdoor gingen we met een stand van 12 - 5 de rust in. Een erg lege kleedkamer, omdat er een aantal kleine blessures waren. Ook was Ilonka bezig om Marleen in te schieten, zij mocht namelijk de tweede helft ons doel verdedigen.

We begonnen de tweede helft met een opstelling die vertrouwder was dan de beginopstelling. Er kwam in de aanval meer initiatief van onze kant. Er werden erg mooie aanvallen opgezet, we hebben laten zien dat we het ook anders kunnen. Helaas bleef de Lutte ook op schot en was er geen mogelijkheid om de achterstand weg te vagen. De einduitslag was 24 – 13

Helaas geen punten voor ons! Hopelijk gaat dat aankomende zaterdag wel lukken. Dan spelen we om 19.30 uur, in sporthal 'de Ransuil', onze laatste wedstrijd van de competitie tegen BWO. We hopen op jullie aanmoediging tijdens deze wedstrijd!