Dames 1 verliest laatste seizoenswedstrijd van BWO

geplaatst op: 31-03-2012
Geesteren, 31 maart 2012: Vandaag stond voor ons de laatste wedstrijd op het programma. Deze wedstrijd zouden we spelen tegen B.W.O. Omdat we veilig staan, was er voor ons niets meer te verliezen en konden we vrijuit spelen tijdens deze laatste wedstrijd.

We begonnen sterk, stonden verdedigend goed en waren goed op schot. Toch pakte ook B.W.O. de nodige puntjes mee en gingen we de rust in met 16- 12 in ons voordeel.

Na een peptalk tijdens de rust wisten we dat we er vol voor moesten gaan de tweede helft om de punten thuis te houden. Dit lukte echter niet heel goed. B.W.O. was goed op schot en daardoor liepen ze in en verminderden ze het verschil. Wij konden niet meer goed op schot komen en uiteindelijk kwam B.W.O. op een voorsprong die voor ons, enkele minuten voor het einde, niet meer in te halen was. De wedstrijd eindigde dan ook met 21-25, dit keer in het voordeel van B.W.O.

Jammer genoeg is het ons niet gelukt om tijdens onze laatste wedstrijd de punten thuis te houden. Dit betekent dat we aan het einde van onze competitie op een gedeelde 9e plek uitkomen.

Na de wedstrijd hebben we afscheid genomen van onze trainer, Nico Einhaus. Na drie seizoenen bij Stevo, waarvan 2 bij dames 1, neemt hij afscheid van onze vereniging. Nico, bedankt!

Ook hebben we jammer genoeg afscheid moeten nemen van twee van onze speelsters. Madeleine, omdat ze haar tweede kindje verwacht en het daarom rustiger aan wil gaan doen en Suzanne, omdat ze, na langdurige blessure, heeft besloten te stoppen bij Stevo om volgend jaar bij Cabezota in Enschede te gaan handballen. Dames bedankt voor jullie inzet en misschien zien we jullie wel weer verschijnen!