Dames 1 verliest in de dying seconds van DSVD2 !

geplaatst op: 13-10-2012

Stevo – DSVD 2

Ruststand 9-10 Eindstand 19-20.

Dit was de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen 2012-2013. We hebben een goede voorbereiding gehad op het seizoen door verschillende oefenwedstrijden te spelen. Maar ondanks dat waren we voor de tijd allemaal gespannen hoe we deze wedstrijd er vanaf zouden brengen.

We begonnen gelijk op. Misten in het begin even de concentratie, maar kwamen daarna tot scoren. Verdedigend zaten we de eerste helft niet goed dicht ; vooral bij overtal situaties waarbij we met een man meer in het veld staan te verdedigen, speelden we niet goed op elkaar in waardoor DSVD telkens tot scoren kwam. Aanvallend misten we teveel kansen waardoor we in de rust achter stonden met 9-10.

Na een peptalk en aanwijzingen van onze coach en trainer Theo gingen we er vol goede moed weer tegenaan. De tweede helft zaten we verdedigend beter dicht, alleen hebben we teveel penalty’s tegen gekregen waarvan DSVD gebruik maakte. Het was tot op de laatste seconde erg spannend omdat we aan elkaar gewaagd waren. Maar tijdens de laatste vrije bal (na het eindsignaal) was het geluk aan de kant van DSVD waardoor we helaas verloren met 19 – 20. We hadden gehoopt op een gelijk spel. Maar dit mocht helaas niet baten. We hopen de volgende keer in Deurningen de punten richting Geesteren mee te nemen. En als leerpunten meenemen om samen te werken in de verdediging en de doelkansen beter te benutten.

Klik hier om de wedstrijdfoto’s te bekijken.