Dames 1 wint de wedstijd tegen TVO 1

geplaatst op: 04-11-2017

Zaterdagavond 4 november stond wedstrijd tegen TVO 1 in Hengevelde op het programma. Na donderdag te hebben verloren, waren we extra gebrand om deze wedstrijd te winnen! De wedstrijd begon goed. We lieten mooie aanvallen zien en konden veel breakouts lopen door slordigheids foutjes van TVO en snelheid van ons. Ook de cirkel werd goed vrij gespeeld waardoor er veel doelpunten werden gemaakt. We gingen de rust in met 16-10 voorsprong.

In de rust werd er afgesproken verder te gaan zoals we in de eerste helft bezig waren. We hebben dit goed voort gezet en onze keepers waren goed op dreef! Dit leidde tot een eindstand van: 32 -24 in het voordeel van ons. Aanstaande zaterdag staat onze volgende wedstrijd op het programma tegen Hacol ‘90 in Geesteren. We hopen op uw steun en support!