Dames 1 wint van DSVD2

geplaatst op: 14-01-2018

Nadat we vorige week een goede wedstrijd gespeeld hadden, waren we vol vertrouwen. Zou dit weekend dan de winst voor ons zijn?

We waren vol vertrouwen, maar wisten ook dat we hard zouden moeten vechten om de punten binnen te slepen. DSVD2 staat namelijk op de tweede plek in de competitie. Vanaf minuut 1 waren we scherp. Er werd met een plan gespeeld, dat was te zien. Lukte het in de snelle aanval niet, dan werd een mooi uitgespeelde aanval opgezet. We lieten zien dat het in ons zat om de twee punten in Geesteren te houden. We gingen daarom ook de rust in met een 18-12 voorsprong.

Nu nog vasthouden en met discipline blijven spelen. DSVD begon met een 4-2 aanval. Hierdoor wilden ze de opbouwers op schot brengen, maar ook dat hadden we na een paar minuten goed onder controle. Er werden door ons minder mooie aanvallen uitgespeeld, maar de voorsprong hebben we niet meer uit handen gegeven. Een wedstrijd met een goede dekking én uitgespeelde aanvallen. We hebben gestreden voor wat we waard waren en dat resulteerde in een 32-27 overwinning!

We mogen trots terugkijken op deze wedstrijd. Deze lijn hopen we natuurlijk door te zetten, zodat we ergens aan de bovenkant van de competitie kunnen meedraaien. We hebben in ieder geval gisteren bewezen dat we daar horen!

Volgende week spelen we een uitwedstrijd op zondag, om 14.45 uur tegen Hurry up. Hopelijk zijn er een aantal supporters die met ons meereizen!