Eerste verliespunten voor hv stevo dames 1

geplaatst op: 10-11-2018

Zaterdagavond(10 november) stond de uitwedstrijd DSVD2-Stevo op het programma.

Helaas konden Merle en Mirte Broekhuis niet meedoen door een blessure.

Omdat we alle wedstrijden nog hadden gewonnen, waren we gedreven om deze wedstrijd ook te winnen. We begonnen de wedstrijd al niet zo sterk omdat DSVD met hars speelt, gingen er veel aanvallen mis omdat we nog aan de bal moesten wennen. Al snel kwamen we in een achterstand, en we gingen de rust in met 16-6 voor DSVD. na de rust hadden we afgesproken om het verschil wat kleiner te maken, maar dit lukte niet. Door veel fouten in de aanval en daardoor veel break-outs, werd het verschil alleen maar groter. Ook ging Sharon halverwege de tweede helft met een knieblessure het veld uit. De uiteindelijke stand is 34-13 voor DSVD.

We willen de dames van DSVD feliciteren, en we hopen onze supporters volgende week zaterdag om 19:30 in sporthal De Ransuil te zien bij de wedstrijd tegen Borger!