HV STEVO DAMES 1 NEEMT DE 2 PUNTEN OOK MEE BIJ RSC

geplaatst op: 27-10-2018

Zaterdagavond stond de uitwedstrijd RSC - Stevo op het programma. Na een weekje rust te hebben gehad mochten we eindelijk weer een wedstrijd spelen. Helaas kan Merle wegens een schouderblessure nog niet meespelen..

We begonnen de wedstrijd met een 0-2 voorsprong. De verdediging stond goed en aanvallend bleven we scoren. Door de goede reddingen van Tessa konden we snel op break out waardoor we nog meer uitliepen. De ruststand was 9-19.

De 2de helft stonden we op het begin niet sterk. RSC kwam te makkelijk tot scoren maar gelukkig bleven wij ook scoren. Eventjes kwam RSC dichterbij maar gelukkig kwam ons spel niet in gevaar en was uiteindelijk de stand: 21-34

Zaterdag 3 november om 19:30 uur  spelen we thuis tegen E&O DS2

Groetjes HV Stevo dames 1

Klik hier om het wedstrijdverslag te lezen dat is geplaatst op de website van SportinTwente.nl.