HV STEVO DAMES 1 SPELEN GELIJK TEGEN HURRY UP

geplaatst op: 16-12-2018

Zondag 16 december stond de uitwedstrijd tegen Hurry Up op het programma. We wisten dat het een redelijk fysieke wedstrijd zou worden. We spraken af om met veel snelheid te spelen omdat we hiermee de winst zouden kunnen pakken. De eerste helft lukte dit redelijk, met veel snelle aanvallen en breakouts gingen we met een voorsprong van 10-14 de rust in. In de rust bespraken we om zo door te gaan en had iedereen er vertrouwen in. Helaas door wat slordige fouten en wat gaten in onze verdediging, verloren we onze voorsprong en liep het gelijk op. We kregen ons spel van de eerste helft niet terug wat helaas resulteerde in een eindstand van 22-22!

Met 1 punt hebben we onze laatste wedstrijd van 2018 afgesloten. We hopen de supporters in het nieuwe jaar weer te zien bij de uitwedstrijd tegen B.W.O. DS1 om 8 uur!

We willen iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen!