Hv stevo dames 1 verlaat eerste plek na verlies op svbo

geplaatst op: 24-11-2018

Zaterdag 24 november stond de thuiswedstrijd tegen SVBO op het programma. SBVO stond samen met ons op een gedeelde eerste plaats, het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Scherp begonnen we aan de wedstrijd. Hoewel de dekking sterk stond, liep het in de aanval allemaal iets stroever. We miste kansen en konden weinig creëren. We gingen de rust in met een 14-17 achterstand.

Na rust wisten we de draad op te pakken. We kwamen terug tot één doelpunt achter. Maar ondanks dat kregen we geen grip op de wedstrijd. In de slotfase deden we nog iets terug, maar helaas niet voldoende. We verloren de wedstrijd met 25-28. Helaas momenteel niet meer op de eerste plek, maar we blijven er voor gaan...

We bedanken het vele publiek die aanwezig waren.

Volgende week spelen we uit tegen Hacol'90. Aanvang: 19:45 uur. Wij hopen op veel steun van ons publiek.