HV STEVO DAMES 1 VERLIEST MET 1 PUNT VERSCHIL VAN OLYMPIA HGL DAMES 1

geplaatst op: 09-12-2018

Wedstrijdverslag dames 1

Zaterdag 9 december stond de thuiswedstrijd tegen Olympia HGL op het programma. We begonnen de wedstrijd niet sterk, hierdoor stond Olympia HGL al direct wat doelpunten voor. Maar door goed keeperswerk en betere aanvallen van onze zijde kwamen we steeds dichterbij. We gingen de rust in met een achterstand van 11-13. Na de rust konden we nog steeds niet dichterbij komen. Maar door inbreng van een jeugdspeelster kwam er meer snelheid in het spel en kwamen we steeds dichterbij. Dit was net niet op tijd genoeg om de achterstand weg te werken. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd met 24-25 verloren.

Supporters bedankt dat jullie er weer waren!

Volgende week zondag staat de uitwedstrijd tegen JD Techniek/Hurry Up uit Zwartemeer op het programma. We hopen dan de 2 punten mee terug te nemen naar Geesteren!!