HV STEVO DAMES 1 VERLIEST VAN BWO

geplaatst op: 05-01-2019

Zaterdag 5 januari stond de eerste uitwedstrijd van 2019 tegen B.W.O. op het programma. We wilden maar één ding en dat is winnen. Voorafgaand aan de wedstrijd werden er veel dingen besproken. We begonnen de wedstrijd wel gelijk op, maar door wat gemiste kansen en wat fouten van onze kant, bleef B.W.O. scoren. We gingen de rust in met een 21-12 achterstand. We wilden in de tweede helft wat recht zetten, maar dit lukte niet. Ook in de tweede helft maakten we wat fouten, maar in het laatste kwartier van de tweede helft, lieten we meer vechtlust zien in de verdediging waardoor wij snel tegen konden aanvallen waaronder door middel van break outs, waardoor we wat dichterbij kwamen, maar helaas niet genoeg. De uiteindelijke stand is geworden 33 – 27 voor B.WO.

Volgende week zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd van 2019 tegen V&S uit Groningen op het programma. We hopen onze supporters dan te zien om ons aan te moedigen om 19:30 uur in Sporthal de Ransuil!