Hv Stevo Dames 1 winnen met 32-16 van Borger

geplaatst op: 17-11-2018

Wedstrijdverslag HV Stevo

Zaterdagavond 17 november stond de thuiswedstrijd tegen Borger dames 1 op het programma. We begonnen de wedstrijd heel sterk. De dekking stond goed en we bleven scoren in de aanval. Omdat Borger best wel veel lange aanvallen speelde, waren we erop gebrand om de bal ertussen uit de pakken. Dit is ons ook een paar keer gelukt. We waren snel in de 1e en 2e fase waardoor we de rust in gingen met de stand al van 15-8. In de rust hadden we besproken om Borger zo weinig mogelijk te laten scoren. Ook gingen we 5-1 verdedigen de tweede helft, waardoor Borger weinig hebben laten scoren. Al met al een goede wedstrijd. Dit resulteerde in een eindstand van 32-16. Volgende week spelen we thuis tegen medekoploper SVBO. We hopen jullie allemaal weer te zien om ons aan te moedigen om 19.30 uur in sporthal de Ransuil!