Stevo dames 1 verliest na spannende slotfase van DSVD 2

geplaatst op: 09-02-2019

Zaterdagavond stond de wedstrijd tegen DSVD 2 op het programma. Aangezien we uit een slechte wedstrijd hebben gespeeld, hadden we iets recht te zetten. Bij winst namen we de tweede plek in de ranglijst over. We begonnen sterk aan de wedstrijd. De verdediging stond sterk, creëerde kansen en benutte deze. We gingen de rust in met een 18-15 voorsprong. We wisten dat we ook de tweede helft keihard moesten werken. Helaas trokken we de tweede helft aan het kortste eind. In kleine fases konden we geen grip krijgen op de wedstrijd. Dit resulteerde, na een spannende slotfase, in een eindstand van 30-31.  Wij willen onze supporters bedanken voor de steun.

Volgende week staat de wedstrijd tegen Borger op het programma. We spelen zondag 17 februari om 14:00 in Borger.

Wij hopen dan ook op steun van ons publiek.