Stevo Dames 1 verliest openingswedstrijd van Zenderen

geplaatst op: 30-09-2017

Daar zijn we weer; na het vele trainen en een goed afgesloten trainingsweekend mochten wij dames1 zaterdag van start. De eerste competitiewedstrijd speelden we thuis tegen Zenderen Vooruit. Iedereen ging er met goede moed tegenaan. We kwamen de eerste minuten direct op een achterstand. De afronding van ons was matig, maar verdedigend werd er hard gewerkt. Helaas vielen de doelpunten aan hun kant wel. We gingen de rust in met een achterstand van 13-7. Na de bespreking gingen we er weer tegen aan. Met een saldo van 6 verschil, hebben we gebikkeld om de achterstand weg te werken. Doordat onze schoten nog steeds niet scherp waren, pakte hun eerste keepster veel ballen. Helaas eindigde de wedstrijd met 18-22 en ging Zenderen er met de winst vandoor..

Wij willen alle supporters bedanken! Volgende week zaterdag staat er een uitwedstrijd gepland tegen DSVD 2. We spelen om 20.40 uur in Deurningen en hopen op jullie steun!