Stevo Handbal Nieuws

Uitnodiging Vitaalste Bijeenkomst Geesteren

08-09-2020

Wij nodigen je uit om op 15 september om 19:30 uur naar Hoofdveld De Peuverweide bij goed weer (of Zaal Kottink bij slecht weer) te komen om te laten zien dat we samen gaan voor een nieuwe generatiebestendige sportaccommodatie. Ga naar "Lees verder" voor meer info.

HV Stevo vindt in Roof Safety Systems nieuwe hoofdsponsor!

26-08-2020

HV Stevo heeft in Roof Safety Systems (RSS) met als eigenaar Geestenaar Eddy Droste een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor de komende 5 jaar. Ga naar "Lees verder" voor het hele artikel en een foto van de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor!

Roof Safety Systems en Eddy: Bedankt !

Jeugd HV Stevo beleeft een geslaagd handbalkamp!

24-08-2020

Afgelopen weekend ging de jeugd van Handbalvereniging Stevo op een zeer gezellig kamp! Ga naar "Lees verder" voor een verslag en klik hier voor de foto's.

Bingo HV Stevo weer van start!

10-08-2020

Het heeft even geduurd, maar de bingo van Handbalvereniging Stevo kan weer beginnen! Ga naar "Lees verder" voor meer info.

Korting handbalschoenen (15%) en -kleding

10-08-2020

Heb je nog nieuwe handbalschoenen nodig voor het nieuwe seizoen…? Neem dan een kijkje in de winkel van O en O Sport in Vriezenveen. Zij geven weer  15% korting op alle handbalschoenen (in het assortiment o.a. de bekende handbalmerken Asics en Mizuno)!

En ben je nog op zoek naar overige handbalkleding of -accessoires voor het nieuwe seizoen…? Bestel deze dan met mooie kortingen eenvoudig via de webshop van HV Stevo (in samenwerking met O en O): https://clubs.deventrade.com/nl/hv-stevo.

Ben je nog niet bekend met de webshop, bezoek de volgende internetpagina voor wat meer info: https://www.stevohandbal.nl/stevo-handbal-nieuws/webshop-sportkleding-hv-stevo-

Voetbalvereniging Stevo bedankt!

09-07-2020

‘Handbalvereniging Stevo bedankt R.K.V.V. Stevo voor het beschikbaar stellen van het kunstgrasveld op de Peuverweide, ten tijde van Corona’. Ook bedanken we de vrijwilligsters, die tijdens de handbaltrainingen aanwezig waren, dat alles verliep volgens de regels.

RABOBANK BEDANKT!!

17-05-2020

Net als de meeste sportverenigingen wordt ook onze handbalvereniging Stevo financieel geraakt door de Corona-crisis en moeten we onze reserves flink aanspreken! Gelukkig steunt de Rabobank Noord en West Twente ons hier op een heel mooie manier in! Ga naar "Lees verder" voor meer info.

Eerste training "na" Corona voor HV Stevo

07-05-2020

Afgelopen donderdag was het dan zover, de jeugd t/m 18 jaar van HV Stevo onder de 18 jaar mocht weer trainen. Ga naar "Lees verder" voor een verslag hiervan en enkele foto's. Bekijk voor alle foto's onze Facebook-pagina.

Snoepactie HV Stevo verloopt anders en de Paashaas helpt

03-04-2020

HV Stevo maakt een prachtig gebaar door de paaseitjesactie i.v.m. het Corona-virus dit jaar anders in te vullen. Ga naar "Lees verder" voor een verslag en klik hier om de foto's te bekijken van het uitreiken van de paaseitjes en de hartverwarmende reacties.

Corona-maatregelen HV Stevo

13-03-2020

In verband met het Corona-virus 'neemt' HV Stevo in overeenstemming met o.a. de adviezen van het RIVM en NHV de volgende maatregelen tot en met in elk geval 28 april

- Alle handbalwedstrijden zijn afgelast, de competitie is beëindigd (door het NHV).

- Alle trainingen zijn afgelast.

- De bingo's die door HV Stevo worden georganiseerd bij Zaal Kottink zijn afgelast.

- De paaseitjes-actie zal niet via huis-aan-huis-verkoop plaatsvinden. Er wordt gezocht naar een oplossing.

Stevo krijgt complimenten over sportiviteit

11-02-2020

In drie klassen waarin wij als Stevo uitkomen, worden de teams door de scheidsrechters beoordeeld op hun sportiviteit. Alle drie teams, die beoordeeld zijn, staan in de lijst ‘prettig tot zeer prettig’ om te fluiten. En daar mogen we heel trots op zijn!

Als vereniging doen wij erg ons best voor sportiviteit en daarom is het erg fijn om van de scheidsrechters terug te krijgen dat onze teams daar naar handelen. Onze complimenten! Het respect en de waardering naar de scheidsrechters is van grote waarde, maar ook het respect en waardering naar alle vrijwilligers binnen en buiten onze vereniging.

Ga zo door! Met elkaar en voor elkaar!

Andere invulling Website + nieuwe mailadressen

03-02-2020

HV Stevo heeft de afgelopen tijd samen met onze websitebeheerder Brosis nagedacht over de rol van haar website in relatie tot het steeds groter wordende belang van social media. Ga naar "Lees verder" voor meer info over wat we gaan wijzigen m.b.t. het gebruik v/d website. 

Hoofdtrainer Laura Gruben verlengt bij HV Stevo

13-01-2020

In 2020-2021 zal het eerste team van Handbalvereniging Stevo voor het tweede seizoen op rij trainen onder Laura Gruben. Op basis van de positieve resultaten en de positieve gesprekken die er geweest zijn, is dit voor Stevo goed nieuws. We hopen de ingezette lijn de rest van dit seizoen en volgend seizoen dan ook door te zetten. Laura en selectie, succes!

Trainster HV Stevo Laura Gruben op trainingsstage in Denemarken

29-10-2019

Onze trainster Laura Gruben is op trainingsstage in Denemarken geweest. Ga naar "Lees verder" voor een verslag van deze mooie en nuttige ervaring.

STEVO DAMES 1 WINNEN MET 28-14 VAN HACOL’90

14-10-2019

Ga naar "Lees verder" voor het verslag v/d wedstrijd Stevo DS1 - Hacol'90.

Nieuwe reserveshirts!

05-10-2019

Ga naar "Lees verder" voor meer informatie

MET VOL GOEDE MOED HELAAS VERLOREN

28-09-2019

Ga naar "Lees verder" voor meer informatie

STEVO DAMES 1 WINNEN MET 28-14 VAN HACOL’90

12-10-2019

Ga naar "Lees verder" voor meer informatie

STEVO DAMES 1 WINT MET 10 DOELPUNTEN VERSCHIL VAN E&O 2

05-10-2019

Ga naar "Lees verder" voor meer informatie

HV StevoHandbalkamp ‘de vier elementen’

06-09-2019

Ga naar "Lees verder" voor meer informatie

Webshop sportkleding HV Stevo met exclusieve kortingen!

08-09-2019

Sinds kort heeft HV Stevo via onze vaste kledingshop O&O Sports te Vriezenveen en zijn leverancier Deventrade een heuse eigen webshop voor al je sportartikelen! Ga naar https://clubs.deventrade.com/nl/hv-stevo en geniet van exclusieve kortingen en steun onze vereniging! Ga naar "Lees verder" voor meer info.

Teamindeling 2019-2020

20-06-2019

De teamindeling 2019-2020 voor zowel de jeugd als de senioren is bekend. Ga naar "Lees verder" om deze te bekijken.

Handbal clininc

18-04-2019

Ga naar "Lees verder" voor meer informatie en klik hier voor de foto's v/d clinic.

STEVO MEIDEN E1 MET NIEUWE SPORTTASSEN VAN SALLAND ZORGVERZEKERINGEN

07-04-2019

Onze vereniging kreeg 10 prachtige nieuwe sporttassen aangeboden vanwege haar deelname aan de Salland Clubactie. Wij hebben deze tassen dit weekend aan onze jongste jeugd overhandigd, omdat wij erg blij zijn met deze nieuwe aanwas van onderaf! Ga naar "Lees verder" voor meer info en een foto v/d E1-meiden met de nieuwe tassen.

NOG 2 DAGEN !! - Rabo Clubkas Campagne - STEM HANDBAL STEVO !!

05-04-2019

Er kan nog 2 dagen (t/m a.s. zondag 7 april) gestemd worden op HV Stevo voor de Rabo Clubkas Campagne via WWW.CLUBKASCAMPAGNE.NL/nwt/CLUBKASCAMPAGNE. Heb je dit nog niet gedaan, doe dit dan alsnog! Ga naar "Lees verder" voor meer info.Volg Ons Op Facebook