Stevo Handbal Nieuws

PRISCILLA TER ELST NIEUWE HOOFDTRAINSTER HV STEVO!

30-05-2022

HV Stevo vindt met het aanstellen van Priscilla ter Elst een nieuwe hoofdtrainster! Priscilla heeft tot afgelopen seizoen nog in de eredivisie gehandbald bij Borhave, maar zet nu de stap richting het trainersvak. Ga naar "Lees verder" voor het volledige artikel.

HANDBALCLINIC HV STEVO 1 JUNI 14.30 UUR

22-05-2022

Ontdek hoe leuk handbal is en meld je aan voor de handbalclinic van HV Stevo op woensdag 1 juni van 14.30 uur t/m 16.00 uur in Sporthal De Ransuil te Geesteren. We maken er een leuke clinic van en voor een verrassing, wat drinken en lekkers wordt gezorgd.

Klik hier om je aan te melden en ga naar "Lees verder" voor de flyer met de volledige toelichting.

STEVO DAMES 3 ONTVANGT NIEUWE KLEDING VAN DE BROEKBEKE VISVIJVERS!

09-05-2022

Afgelopen zaterdag kon bij de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen de nieuwe kleding van Stevo Dames 3 officieel gepresenteerd worden. Deze zijn gesponsord door DE BROEKBEKE VISVIJVERS.  Ga naar Lees verder voor een verslag en enkele foto's.

STEVO DAMES 2 EN DAMES 4 HEBBEN NIEUWE TENUES!

10-04-2022

Afgelopen zondagmiddag werden de nieuwe shirts van Dames 2 en Dames 4 gepresenteerd. Deze zijn mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsoren. Bakkerij De Kraai, Combi Glas, Schildersbedrijf Waaijer en Café Zaal Kottink: bedankt!! Klik op "Lees verder" voor foto's en een verslag van de presentatie.

Kerstgroet 2021

23-12-2021

Beste leden, vrijwilligers en sponsoren, 

De kerstgroet van HV Stevo willen we graag met jullie delen aan de hand van een filmpje, klik hier om deze te bekijken. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig, sportief en gezond 2022! 

Sportieve groeten, Bestuur HV Stevo

Wedstrijdboekje 20 november

19-11-2021

Bij een wedstrijd van Stevo Dames 1 hoort natuurlijk ook een wedstrijdboekje als voorbeschouwing of als leesvoer voor in de rust! Ga naar "Lees verder" om deze te bekijken.

D-Jeugd Handbal Stevo krijgt nieuwe kleding van Voorhuis en Kattenpoel

03-10-2021

Op zondag 3 oktober werd de nieuwe kleding van de teams D2 en D1 gespresenteerd. De kleding van D2 is gesponsord door Voorhuis Metsel- Timmerwerken en de kleding van de D1-jeugd is gesponsord door Timmerbedrijf Kattenpoel Oude Heerink. Hier zijn wij hen heel erg dankbaar voor! Ga naar "Lees verder" voor het hele artikel en de foto's van de presentatie.

Maaike en Anne Hemmer in selectie NL's Beach Handball

11-12-2020

Maaike en Anne gefeliciteerd namens Handbalvereniging Stevo!!

Bondscoach Serge ter Horst heeft de handbalspeelsters Maaike en Anne Hemmer uitgenodigd voor het selectieprogramma van de nationale Beach Handball Dames U19 selectie. Zodra de maatregelen versoepelen en trainen weer mogelijk wordt, zal het selectieprogramma starten.

Toppers we wensen jullie veel plezier en succes!!

HV Stevo en COVID-19 richtlijnen

13-10-2020

Beste Stevo-lid/-vrijwilliger, supporter, tegenstander,

Wij verzoeken jullie om goed kennis te nemen van de COVID-19-richtlijnen van onze vereniging. Ga naar "Lees verder" voor deze richtlijnen. 

UPDATE 13-10-2020:

Inmiddels zijn de richtlijnen vanuit de overheid aangescherpt. Bekijk daarom naast de specifieke richtlijnen van onze vereniging tevens de meest actuele richtlijnen vanuit de handbalbond (o.a. geen wedstrijden meer tot en met 10 november) : https://www.handbal.nl/corona-en-competitie/.

Dames 1 Handbalvereniging Stevo ontvangt nieuwe tenues van RSS!

04-10-2020

Dames 1 startte afgelopen zaterdag de competitie en ontving daarbij tevens de nieuwe kleding van hoofdsponsor Roof Safety Systems van eigenaar Eddy Droste. Ga naar "Lees verder" voor een verslag en enkele foto's van de presentatie en de wedstrijd.

Uitnodiging Vitaalste Bijeenkomst Geesteren

08-09-2020

Wij nodigen je uit om op 15 september om 19:30 uur naar Hoofdveld De Peuverweide bij goed weer (of Zaal Kottink bij slecht weer) te komen om te laten zien dat we samen gaan voor een nieuwe generatiebestendige sportaccommodatie. Ga naar "Lees verder" voor meer info.

HV Stevo vindt in Roof Safety Systems nieuwe hoofdsponsor!

26-08-2020

HV Stevo heeft in Roof Safety Systems (RSS) met als eigenaar Geestenaar Eddy Droste een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor de komende 5 jaar. Ga naar "Lees verder" voor het hele artikel en een foto van de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor!

Roof Safety Systems en Eddy: Bedankt !

Jeugd HV Stevo beleeft een geslaagd handbalkamp!

24-08-2020

Afgelopen weekend ging de jeugd van Handbalvereniging Stevo op een zeer gezellig kamp! Ga naar "Lees verder" voor een verslag en klik hier voor de foto's.

Bingo HV Stevo weer van start!

10-08-2020

Het heeft even geduurd, maar de bingo van Handbalvereniging Stevo kan weer beginnen! Ga naar "Lees verder" voor meer info.

Korting handbalschoenen (15%) en -kleding

10-08-2020

Heb je nog nieuwe handbalschoenen nodig voor het nieuwe seizoen…? Neem dan een kijkje in de winkel van O en O Sport in Vriezenveen. Zij geven weer  15% korting op alle handbalschoenen (in het assortiment o.a. de bekende handbalmerken Asics en Mizuno)!

En ben je nog op zoek naar overige handbalkleding of -accessoires voor het nieuwe seizoen…? Bestel deze dan met mooie kortingen eenvoudig via de webshop van HV Stevo (in samenwerking met O en O): https://clubs.deventrade.com/nl/hv-stevo.

Ben je nog niet bekend met de webshop, bezoek de volgende internetpagina voor wat meer info: https://www.stevohandbal.nl/stevo-handbal-nieuws/webshop-sportkleding-hv-stevo-

Voetbalvereniging Stevo bedankt!

09-07-2020

‘Handbalvereniging Stevo bedankt R.K.V.V. Stevo voor het beschikbaar stellen van het kunstgrasveld op de Peuverweide, ten tijde van Corona’. Ook bedanken we de vrijwilligsters, die tijdens de handbaltrainingen aanwezig waren, dat alles verliep volgens de regels.

RABOBANK BEDANKT!!

17-05-2020

Net als de meeste sportverenigingen wordt ook onze handbalvereniging Stevo financieel geraakt door de Corona-crisis en moeten we onze reserves flink aanspreken! Gelukkig steunt de Rabobank Noord en West Twente ons hier op een heel mooie manier in! Ga naar "Lees verder" voor meer info.

Eerste training "na" Corona voor HV Stevo

07-05-2020

Afgelopen donderdag was het dan zover, de jeugd t/m 18 jaar van HV Stevo onder de 18 jaar mocht weer trainen. Ga naar "Lees verder" voor een verslag hiervan en enkele foto's. Bekijk voor alle foto's onze Facebook-pagina.

Snoepactie HV Stevo verloopt anders en de Paashaas helpt

03-04-2020

HV Stevo maakt een prachtig gebaar door de paaseitjesactie i.v.m. het Corona-virus dit jaar anders in te vullen. Ga naar "Lees verder" voor een verslag en klik hier om de foto's te bekijken van het uitreiken van de paaseitjes en de hartverwarmende reacties.

Corona-maatregelen HV Stevo

13-03-2020

In verband met het Corona-virus 'neemt' HV Stevo in overeenstemming met o.a. de adviezen van het RIVM en NHV de volgende maatregelen tot en met in elk geval 28 april

- Alle handbalwedstrijden zijn afgelast, de competitie is beëindigd (door het NHV).

- Alle trainingen zijn afgelast.

- De bingo's die door HV Stevo worden georganiseerd bij Zaal Kottink zijn afgelast.

- De paaseitjes-actie zal niet via huis-aan-huis-verkoop plaatsvinden. Er wordt gezocht naar een oplossing.

Stevo krijgt complimenten over sportiviteit

11-02-2020

In drie klassen waarin wij als Stevo uitkomen, worden de teams door de scheidsrechters beoordeeld op hun sportiviteit. Alle drie teams, die beoordeeld zijn, staan in de lijst ‘prettig tot zeer prettig’ om te fluiten. En daar mogen we heel trots op zijn!

Als vereniging doen wij erg ons best voor sportiviteit en daarom is het erg fijn om van de scheidsrechters terug te krijgen dat onze teams daar naar handelen. Onze complimenten! Het respect en de waardering naar de scheidsrechters is van grote waarde, maar ook het respect en waardering naar alle vrijwilligers binnen en buiten onze vereniging.

Ga zo door! Met elkaar en voor elkaar!

Andere invulling Website + nieuwe mailadressen

03-02-2020

HV Stevo heeft de afgelopen tijd samen met onze websitebeheerder Brosis nagedacht over de rol van haar website in relatie tot het steeds groter wordende belang van social media. Ga naar "Lees verder" voor meer info over wat we gaan wijzigen m.b.t. het gebruik v/d website. Volg Ons Op Facebook