Dames 1 lijdt pijnlijk verlies tegen hekkensluiter

Dames 1 lijdt pijnlijk verlies tegen hekkensluiter

geplaatst op: 11-12-2011

Klazienaveen, Zondagmiddag 11 december stond de wedstrijd Klazienaveen – Stevo op het programma. Een wedstrijd die kan worden samengevat als beroerd en erg slecht.

 
We begonnen goed. Na enkele seconden stond Anoek mooi vrij op de cirkel en scoorde ons eerste doelpunt, 0-1. Daarna maakten zowel wij als Klazienaveen doelpunten en was de stand na 10 minuten 3- 7 in ons voordeel. Daarna zakte de wedstrijd echter in. We lieten de dames van Klazienaveen steeds meer in de wedstrijd komen en er was te zien dat zij groeiden en wij steeds kleiner werden. Beide teams gingen gelijk op, iets wat resulteerde in een ruststand van 12-12. 
 
Na de rust, waarin besproken werd dat we toch echt beter ons best moesten doen, wilden we de punten meenemen, begon de tweede helft waarin het al niet heel veel beter verliep. We liepen gelijk op en er was telkens sprake van een verschil van één of hooguit twee punten. Door de harde aanpak van Klazienaveen hadden ze veel te kampen met twee minuten. Iets waar wij te weinig van hebben geprofiteerd. Door deze harde aanpak moest een speelster van Klazienaveen in de eerste minuten van de tweede helft het veld verlaten met een rode kaart. Het werd daarna een wedstrijd waarin Klazienaveen steeds beter werd en wij eigenlijk steeds meer terugzakten en het niet voor elkaar kregen om een voorsprong in te nemen ten opzichte van Klazienaveen. Uiteindelijk stonden we 5 minuten voor het einde van de wedstrijd 2 punten voor. Deze puntjes waren echter niet genoeg om ons de overwinning te bezorgen. Enkele seconden voor het einde van de wedstrijd was de stand gelijk. Wij maakten echter een overtreding waardoor Klazienaveen in de laatste seconde van de wedstrijd nog een penalty mee kreeg. Deze werd raak geschoten, wat resulteerde in een eindstand van 25- 24 inhet voordeel van Klazienaveen. 
 
Al met al een slechte wedstrijd van ons, een wedstrijd die belangrijk was en gewonnen had moeten worden. Lichtpuntje: alle penalty’s zijn ook deze wedstrijd raak gegooid!
Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook