Terugkijken op een geslaagd Sinterklaasfeest!

Terugkijken op een geslaagd Sinterklaasfeest!

geplaatst op: 17-12-2011
De gezinnen waar de sint met zijn pieten een bezoek aan heeft gebracht waren zeer tevreden. Enkele reactie staan onderaan dit artikel.
 
We zijn niet alleen bij gezinnen geweest maar ook naar enkele dagopvangcentra van kinderen waar ze zeer tevreden waren. De juf hielp met het presenteren zodat de kinderen vragen konden stellen aan de sint of de pieten. Na enkele sinterklaas liedjes te hebben gezongen kregen de kinderen de cadeautjes. De juf bedankte de sint en zijn pieten voor een zeer geslaagde middag en na het liedje "dag sinterklaasje" gingen de pieten weg. Tja,2 pieten gingen weg en waren al bij de auto om naar het volgende adres te gaan, maar piet nummer 3 kreeg de sint niet mee omdat hij het zo gezellig vond bij de opvang.
 
Zo waren er meer leuke dingen voor de sint en zijn pieten.
 
De sint en zijn pieten drinken niet op elk adres wat maar hebben zo hun eigen adressen waar ze wat drinken. Zo ook op het adres waar ze elk jaar wat drinken, kregen ze dit jaar een stevig glas drank en de bewoners dachten dat krijgen ze toch niet op maar dan kennen ze de sint en zijn pieten nog niet.(dit was bij het laatste gezin op die dag).
 
Ergens in Almelo stond iemand met autopech en een piet had zoiets van,ach die helpen we even met 3 pieten. Dus niet,want 1 piet kon de auto aandrukken en de andere 2 pieten bleven bij sinterklaas staan en lachen. Zo hebben we als sint en pieten ook veel lol.
 
Elk jaar leren we nog wat bij met de Sinterklaascommissie maar 1 ding is zeker. Sinterklaascommissie met de sinterklazen, pieten en gezinnen hebben weer genoten dit jaar.
 
Iedereen die ook maar op welke manier heeft geholpen willen we nogmaals bedanken.
 
Met vriendelijke groet,
De Sinterklaascommissie
 
 
=============================================================================
 
  
Ik geef geen tienen, maar een acht vind ik het wel waard.
Je ziet duidelijk een progressieve lijn met de afgelopen jaren! Complimenten. Leuk. En zeker goed om jullie kas zo te spekken...
Ja, volgend jaar mogen jullie je weer melden!
Vraagje: wie was de sint?
 
Groetjes petra mensen.     

Goedemiddag,
 
Het sinterklaasbezoek krijgt van ons het cijfer 9 !
We zijn zeer tevreden, Sinterklaas leek precies op die van de TV.
Zelfs Jasper van 7 jaar (die nog net geloofde) heeft er niets over genoemd.
Ook deden de pieten het prima.
Geslaagd dus.
 
Wij zouden volgend jaar graag een berichtje per mail krijgen voordat er een stukje in de krant komt.
 
Bedankt en succes met evalueren.
 
Fam. Snijders
Vinckenweg
Geesteren

Hallo,

Wij en de kids natuurlijk hebben genoten van de komst van Sint en de pieten. Wij vonden het optreden dan ook erg geslaagd. Voor volgend jaar willen we wel graag een seintje vooraf via de mail.
 
Wij geven de sint en pieten een 8.
Groeten,
Gerard en Mariska Wermelink
Fam. J timmerhuis
  

,Dag sint en piet
We vonden de  het geweldig en jullie waren mooi op tijjd. Leuke liedjes en spelletjes de kinderen vonden het heel gaaf en we geven het cijfer 9. Ga zo door opa en oma vonden het ook mooi en we doen volgend jaar ook weer mee.Veel succes met jullie activiteiten
groeten Jan en Ans Timmerhuis.   
Fam werger
 

Hoi,
 
onze Tess en Gijs hebben genoten van Sinterklaas en zijn pieten! Het was een geslaagd optreden en de pieten waren erg enthousiast!De liedjes van FC Twente waren een succes!
  

Ik geef jullie het cijfer: 8!!

Fam Hemmer,


Hoi dames,

Wij vonden het super! Kort en krachtig en de Sint noemde alles van de gemaakte lijstjes.
En doordat we in de krant stonden, en veel reacties hebben gekregen , hebben we natuurlijk jullie aanbevolen.
Ons cijfer is een 9

Nogmaals bedankt en groetjes Mèlanie     

Dag,

we kunnen niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn over het verloop van het bezoek. Voor ons was het zeker een 10.

Gr. fam. Nijkamp

Hallo,

Het sinterklaasbezoek vonden we erg gezellig en leuk en voldeed ook aan onze verwachting. We vonden leuk dat de kadootjes tussendoor aan de kinderen werden gegeven en dat er wat verteld werd.

We houden ons aanbevolen voor volgend jaar. Nemen jullie dan contact op, mag via de mail.

Succes verder met de sinterklaascommissie!!!
Gr namens de fam Rikhof
Tania hamer   


Hallo allemaal,

hierbij willen wij reageren op het bezoek van de Sint in het verre Mander.Wij als fam. hebben het erg gezellig en vooral hartelijk en spontaan ervaren.Dus een 10.
Alleen rest ons de vraag nog of de Sint en de pieten en vooral de Tom tom weer op het rechte pad of te wel op de goede weg terecht zijn gekomen.Aangezien de Tom tom niet helemaal de goede kant op gewezen hebben maar toch knap van Piet dat hij het als nog gevonden heeft.O,ja hoe zag de auto van de Sint er uit?Wij hebben 5 euro extra erbij in gedaan voor een wasbeurt.Mocht het niet genoeg zijn horen wij dit graag.Nogmaals onze dank voor  het bezoek en volgend jaar zien we wel weer.Dag Sint en pieten.
groeten,Ben en Els Schroder uit het verre Mander.
Hallo,

Het bezoek van Sinterklaas en de twee pieten was zeer leuk, onze 6 kleinkinderen hebben genoten.
Ons cijfer is een 9.5 en ook volgend jaar hebben wij belangstelling.

Met vriendelijke groet,
En tot ziens,
Gerda en Gerrit Maathuis

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.

Door: Rinie op 18-12-2011 om 02:42
Dag sinterklaascommisie, Wat moeten wij geweldig trots zijn op zo'n groep hulpsinten en pieterbazen. En we zijn trots, dat jullie het zo serieus oppakken en zo enthousiast zijn. De complimenten van de bezochte gezinnen liegen er niet om. Bedankt voor jullie inzet en de goede aanpak! Ook voor een hele mooie duit (en meer dan dat ) in de ver. kas. We spreken elkaar nog. Gr. en bedankt namens het bestuur Rinie.

Volg Ons Op Facebook