Mini's en D-jeugd vermaken zich met clinic

Mini's en D-jeugd vermaken zich met clinic

geplaatst op: 29-12-2011
Geesteren (Ov.), Zoals elk jaar stond er ook in deze kerstvakantie een kerstclinic voor de jongste jeugd van handbalvereniging STEVO op de agenda, door dames 1 georganiseerd. Dit jaar was dit op donderdag 29 december van 18.00 - 19.30 uur.

De clinic begon met het spel 3 is teveel om goed warm te worden en de sfeer erin te krijgen. Het fanatisme was van de gezichten af te lezen en iedereen ging er voor de volle 100% voor. Vervolgens werden de meiden in 5 groepengedeeld, waarna ze aan een spel van een van de speelsters van dames 1 werden toegewezen. Elk groepje ging langs alle spellen. Ze gingen oefeningen op de steps doen, matten springen, via de mini trampoline sprongschot maken en op doel gooien en nog veel meer spellen die met handbal te maken hebben.

Nadat iedereen alle spellen had gedaan, gingen we het spel 'land, eiland, zee' spelen. De aanvoerster van dames 1 legde het spel uit en probeerde de meiden van de mini's, D-jeugd en natuurlijk de dames van haar eigen team inde maling te nemen. Er werd veel gelachen en ook met deze activiteit deed iedereen weer op haar best mee.

Als afsluiting hebben we de groep in 2en gedeeld en vond er een estafette plaats. De laatste activiteit waarin iedereen alles kon geven. Iedereen ging voor de winst en dat was te zien! Tot op de laatste speelster was het spannend. Uiteindelijk hebben beide groepen een keer gewonnen.

Natuurlijk nog een foto om deze geslaagde clinic vast te leggen en allemaal een beker ranja met een zakje chips. Het feest was compleet en iedereen heeft er van genoten!

Dit gaan we zeker volgend jaar weer doen!
 
 
Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook