Martine Smeets wint Super Cup met Dalfsen

Martine Smeets wint Super Cup met Dalfsen

geplaatst op: 07-01-2012

Dalfsen/Geesteren, De handbalsters van MizuWaAi Dalfsen waarvan Martine Smeets uit Geesteren deel uitmaakt, hebben in een overvolle sporthal De Trefkoele in Dalfsen de bekerfinale gewonnen van SEW. Na het landskampioenschap van afgelopen seizoen wonnen de dames zaterdagavond 7 januari de Supercup en dat was de tweede prijs in de historie voor deze handbaldames.

 
MizuWaAi Dalfsen had vanaf het begin een kleine voorsprong had op SEW die vorig seizoen de nationale beker won. De thuisploeg ging met 13-8 de rust in. In de tweede helft begon SEW nog wel een inhaalrace, maar Dalfsen liet niet met zich spelen en won de wedstrijd met 27-20.
 
Met nog enkele seconden te spelen ging het dak eraf door het vele kabaal van de vele trommels en toeters die de supporters bij zich hadden. Na het laatste fluitsignaal kwamen de slingers naar beneden vallen en kon het feest beginnen voor Dalfsen. De medailles werden uitgereikt en toen was het wachten op de Supercup die de winnende handbaldames in ontvangst mocht nemen. Met tromgeroffel ging deze beker richting handbalsters, die vervolgens het publiek bedankten,waarna het feest losbarste in De Trefkoele.
Martine Smeets, die met handballen begon bij handbalvereniging STEVO in Geesteren, nam de felicitatie in ontvangst. Ook van haar ouders die op de tribune zaten, waarna ze samen nog even de wedstrijd bespraken. Via onderstaande link kunt u de foto's gemaakt door Clemens Brughuis bekijken. Daar ziet u Martine in actie tijdens de wedstrijd en nadien met de Supercup in handen.
 
 

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook