Dames 1 Handbalvereniging Stevo ontvangt nieuwe tenues van RSS!

Dames 1 Handbalvereniging Stevo ontvangt nieuwe tenues van RSS!

geplaatst op: 04-10-2020

Competitiestart

Zaterdag 3 oktober was in vele opzichten een erg mooie avond voor de dames van het eerste team van Handbalvereniging Stevo. Nadat vorige week de competitiestart van Dames 1 niet doorging vanwege het Corona-virus, was het voor de speelsters en begeleiding heerlijk om weer een wedstrijd te spelen na een zeer lange “zomer”-stop in competitieverband.

 

Nieuwe kleding

En deze nieuwe start ging samen met nieuwe kleding! Voorafgaand aan de wedstrijd namen de speelsters de nieuwe wedstrijdkleding, tassen en trainingspakken in ontvangst. Zoals te zien op de foto (met “Corona-proof stempel”) lopen de dames er de komende jaren weer tiptop bij! Dit alles is beschikbaar gesteld door de nieuwe hoofdsponsor Roof Safety Systems (RSS) van eigenaar Eddy Droste. Roof Safety Systems is leverancier van valbeveiligingssystemen voor daken uit Hardenberg.

 

Klinkende zege!

De avond kreeg nog extra glans doordat Stevo Dames 1 een overtuigende overwinning behaalde op Avanti Wilskracht: 30-21! Bij de wedstrijd kon door de recente aanscherpingen van de Corona-overheidsmaatregelen helaas geen publiek aanwezig zijn. Gelukkig toonde Stevo voorzitter Berthil Jansen zich een uitstekend regisseur en zorgde hij er voor dat de wedstrijd via een YouTube live-stream te zien was in vele woonkamers in Geesteren e.o.

 

Handbalvereniging Stevo en in het bijzonder de speelsters en begeleiding van het eerste team bedanken Eddy voor de prachtige kleding!!

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook