Dames 1 HV Stevo weet niet te winnen van BWO

Dames 1 HV Stevo weet niet te winnen van BWO

geplaatst op: 10-03-2018
Dames 1 HV Stevo weet niet te winnen van BWO
 
Zaterdagavond 10 maart speelden wij, dames 1 HV Stevo, tegen BWO in Deurningen. Als we wisten te winnen, zouden we op hetzelfde aantal punten komen met BWO. 
 
De wedstrijd begon van beide kanten met snel spel. Er werden snelle wissels opgezet en BWO wist op voorsprong te komen. Wij kregen weinig grip op de opbouwers van BWO die veel wisten te scoren. Toch bleven we gedurende de eerste helft dichtbij BWO. We gingen de rust in met een 16-13 achterstand. 
 
In de rust bespraken we dat we zorgvuldig moesten blijven spelen, kansen moesten afwachten en in de verdediging eerder moesten aanpakken. 
 
De tweede helft begonnen we echter zwak. We misten in overtal-situatie teveel kansen, waardoor BWO verder wist uit te lopen. We keken al snel tegen een achterstand van 7 a 8 doelpunten aan. Gelukkig wisten we dit te herstellen en kwamen we weer wat meer in de wedstrijd. Op dat moment kregen we pech in de afronding. De palen werden meer geraakt dan het net en dat leverde helaas geen doelpunten op. Uiteindelijk hebben we verloren met 29-23. 
 
Volgende week zaterdag spelen we weer een thuiswedstrijd en dit keer tegen de dames van E&O 2. We spelen om 19.30 uur in sporthal de Ransuil en hopen weer op veel steun van ons publiek! 
 
Groetjes Dames 1 HV Stevo
Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook