Jaarvergadering HV Stevo

Jaarvergadering HV Stevo

geplaatst op: 22-11-2018

We zijn al weer een jaar verder, waardoor het tijd is voor de jaarlijkse vergadering van HV Stevo. Om 19.30 uur maandagavond werden de leden, ouders van leden en vrijwilligers verwacht bij Zaal Kottink. Ook bij de handbal hebben ze last van het twentse kwartiertje, waardoor voorzitter Berthil Jansen de vergadering opent om 19.40 uur.

 

We beginnen de vergadering met een welkom aan iedereen en kijken terug op de jaarvergadering van 2017. De notulen worden vastgesteld en we kunnen verder kijken naar een sportief jaarverslag. Alle gebeurtenissen passeren de revue, waaronder de kampioenschappen, het Martine Smeets Fanhouse en ons nieuwe jeugdteam E1 waar we het seizoen 2018-2019 mee zijn gestart.

 

Na het sportieve jaarverslag is het woord aan onze penningmeester. Hij doet verslag van alles wat hij het afgelopen jaar heeft betaald en ontvangen. De kascommissie heeft samen met de penningmeester Theo Booijink alles gecontroleerd en decharge verleend. Daarom wordt de kascommissie bedankt voor het meedenken en controleren. De nieuwe kascommissie voor het nieuwe jaar wordt vastgesteld.

 

De begroting is besproken en dan wordt het tijd om het Stevo Lid van het Jaar bekend te maken. Dit wordt gedaan aan een aantal kernwoorden. Iedereen wordt gevraagd te gaan staan. Aan de hand van de kernwoorden komt naar voren dat dit jaar Evi Brughuis wordt benoemd als Stevo lid van het jaar. Evi wordt door Berthil bedankt voor al haar geleverde diensten en hoopt op nog veel inzet.

 

Dit jaar vinden er ook een aantal bestuurswisselingen plaats. Vanuit de TC heeft Ilse Bekhuis aangegeven te stoppen. Zij zal worden vervangen door Evi Brughuis. Ilse wordt bedankt voor al haar hulp en werk. Ook neemt Hilke Grotentraast afscheid van het bestuur. Zij heeft een paar jaar de taak van secretaresse op zich genomen en zal worden vervangen door Sophie Hilberink.

 

Aan het eind van de vergadering is er nog tijd om vragen te stellen, dit wordt door een aantal mensen opgepakt. Om 20.30 uur wordt de vergadering gesloten door de voorzitter. 

 

Klik hier voor enkele foto's v/d vergadering.

 

Reacties:

Het is helaas niet meer mogelijk een reactie te plaatsen bij dit artikel.
Er zijn geen reacties

Volg Ons Op Facebook